Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων στο Βόλο
Νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων στο Βόλο

Νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων στο Βόλο

έες θέσεις στάθμευσης δικύκλων δόθηκαν προς χρήση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου .

Οι νέες θέσεις δημιουργήθηκαν στο κτίριο του ΟΤΕ (Σωκράτους με Ιωλκού) και έπεται συνέχεια και σε άλλα κομβικά σημεία της πόλης με στόχο την ομαλή κίνηση μέσα στην πόλη, τόσο των οδηγών, όσο και των πεζών.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης “οριοθετήθηκαν νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων σε ακόμα ένα σημαντικό σημείο της πόλης. Με τον τρόπο αυτό η δημοτική αρχή συνεχίζει να βάζει τάξη στην στάθμευση των δικύκλων, με να γίνεται εύκολη η κίνηση μέσα στην πόλη και κυρίως η προσπελασιμότητα κι η πρόσβαση των πεζών στα πεζοδρόμια, που τόσα χρόνια καταλάμβαναν τα ”.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, ξεκινά η επιβολή προστίμων στα παράνομα σταθμευμένα στο κέντρο του Βόλου τα οποία θα απομακρύνονται από συνεργείο που έχει μισθώσει ο Βόλου με την χρήση γερανού και θα φυλάσσονται σε περιφραγμένο χώρο, με αποκλειστικό στόχο την αποσυμφόρηση των πεζοδρομίων από τα σταθμευμένα δίκυκλα, που ως έχουν την μη απρόσκοπτη διέλευση των πεζών.

Προσεχώς η επιβολή προστίμων σε παράνομα σταθμευμένα δίκυκλα

Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσει η επιβολή προστίμων σε παράνομα σταθμευμένα δίκυκλα.

Αν και είχε ανακοινωθεί από τη Δημοτική Αρχή ότι οι έλεγχοι θα ξεκινούσαν από σήμερα, εντούτοις οι έλεγχοι δεν ξεκίνησαν, ενώ, δεν ήταν λίγοι οι δικυκλιστές, οι οποίοι στάθμευαν τα δίκυκλά τους σε πεζοδρόμους.

Οι έλεγχοι αναμένεται να ξεκινήσουν εντός των ημερών, κατόπιν εντολής του δημάρχου.
Σημειώνεται ότι το ύψος του προστίμου που έχει προβλεφθεί ανέρχεται στα ευρώ, ενώ θα απομακρύνει το παράνομα σταθμευμένο δίκυκλο το οποίο θα οδηγείται σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης.

dikyklia motopodilata foto (1)dikyklia motopodilata foto (2)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση