Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέες αιχμές Πατσιαντά κατά Μπέου για την άρδευση
Νέες αιχμές Πατσιαντά κατά Μπέου για την  άρδευση

Νέες αιχμές Πατσιαντά κατά Μπέου για την άρδευση

Νέες αιχμές κατά του Δημάρχου και προέδρου της Αχ. Μπέου  αφήνει η μείζονα μειοψηφία της δημοτικής παράταξης«ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΉΣ και ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗΣ»,με αφορμή το θέμα της άρδευσης.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «Κάθε μέρα που περνάει φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα ότι ο κ. , πέρα από τις άλλες «αρετές» που διαθέτει ως πολιτικός , είναι και μεγάλος παραμυθάς. Έτσι εξηγείται και το μεγάλο ψέμα που ξεφούρνισε στο Δ.Σ. της , ότι τάχα ο επικεφαλής της παράταξής μας Μαργαρίτης Πατσιαντάς παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Δράκειας και κάλεσε σε «» τους κατοίκους της απέναντι στη Δημοτική αρχή για το θέμα της άρδευσης. Για να γίνει δε πιο πειστικός δήλωσε ότι διαθέτει και σχετικό βίντεο!!

Καλούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Μπέο να αντιληφθεί ότι το σοβαρό ζήτημα των νερών άρδευσης, που αφορά στη ζωή χιλιάδων δημοτών όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας, δεν θα λυθεί ούτε με παραμύθια σαν το παραπάνω ούτε με τις αντιδημοκρατικές πρακτικές που χρησιμοποίησε στις συνεδριάσεις της 13ης-3-2015 του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και της 23ης-3-2015 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συνεδρίαση της 13ης-3-2015 ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., μαζί με ιδιωτικούς αστυνομικούς, απέκλεισαν την πρόσβαση στο κτήριο της ΔΕΥΑΜΒ των εκατοντάδων πολιτών που ενδιαφέρονταν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση, ενώ αντίθετα επετράπη η πρόσβαση α) ομάδας πολιτών «υποστηριχτών» της Δημοτικής Αρχής στην είσοδο του κτηρίου και β) ατόμων με πολιτική περιβολή, που στην νεοελληνική χαρακτηρίζονται ως «μπράβοι» ή «φουσκωτοί», εντός του ισογείου. Στη δε συνεδρίαση της 23ης-3-2015, πέρα από τη σκόπιμη εισαγωγή του ειδικού θέματος της «Έγκρισης του Κανονισμού Άρδευσης» εκτός ημερήσιας διάταξης αιφνιδιαστικά ως κατεπείγοντος κατά του Δημοτικού Κώδικα, με ευθύνη του κ. Μπέου και του κ. Μουλά δεν προσκλήθηκαν να παραβρεθούν οι πρόεδροι όλων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων. Έτσι λόγω της μη συμμετοχής τους στη συζήτηση και μάλιστα με δικαίωμα ψήφου, η του Δημοτικού Συμβουλίου είναι άκυρη, λόγω παράβασης του άρθρου 67 παρ. 8 του Δημοτικού Κώδικα.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση