Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέες, ασφαλείς παιδικές χαρές σε Κατηχώρι και Πορταριά
Νέες, ασφαλείς παιδικές χαρές σε Κατηχώρι και  Πορταριά

Νέες, ασφαλείς παιδικές χαρές σε Κατηχώρι και Πορταριά

Την ερχόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την επιθεώρηση από την ΕΒΕΤΑΜ στο πλαίσιο της πιστοποίησης που πρέπει να λάβουν, παραδίδονται προς χρήση οι νέες και κυρίως ασφαλείς παιδικές χαρές στις περιοχές Πορταριάς και Κατηχωρίου.

Η Δημοτική Αρχή και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου ανταποκρινόμενες στα αιτήματα και τις ανάγκες των κατοίκων για τη ασφαλών και πιστοποιημένων παιδικών χαρών, προχώρησε, αμέσως μετά την του δημάρχου στις παραπάνω Ενότητες τον περασμένο Απρίλιο, στην ανακατασκευή της παιδικής ς της Πορταριάς και στην κατασκευή καινούργιας παιδικής ς στο .

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της για τη σύγχρονων ασφαλών και πιστοποιημένων παιδικών χαρών, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρώσει την κατασκευή και παράδοση των παιδικών χαρών του Αγίου Κωνσταντίνου, της Αγριάς, του Σέσκλου, του Ελικοδρομίου στη και στη Ρ. ου με Σπυρίδη.

Από την πλευρά του ο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ολο δύο ακόμη παιδικών χαρών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση