Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέες, ασφαλείς παιδικές χαρές σε Κατηχώρι και Πορταριά
Νέες, ασφαλείς παιδικές χαρές σε Κατηχώρι και  Πορταριά

Νέες, ασφαλείς παιδικές χαρές σε Κατηχώρι και Πορταριά

Την ερχόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την επιθεώρηση από την ΕΒΕΤΑΜ στο πλαίσιο της πιστοποίησης που πρέπει να λάβουν, παραδίδονται προς χρήση οι νέες και κυρίως ασφαλείς στις περιοχές Πορταριάς και Κατηχωρίου.

Η Δημοτική Αρχή και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ανταποκρινόμενες στα αιτήματα και τις ανάγκες των κατοίκων για τη ασφαλών και πιστοποιημένων παιδικών χαρών, προχώρησε, αμέσως μετά την επίσκεψη του δημάρχου στις παραπάνω Ενότητες τον περασμένο Απρίλιο, στην ανακατασκευή της παιδικής χαράς της Πορταριάς και στην κατασκευή καινούργιας παιδικής χαράς στο Κατηχώρι.

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της για τη σύγχρονων ασφαλών και πιστοποιημένων παιδικών χαρών, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρώσει την κατασκευή και των παιδικών χαρών του Αγίου Κωνσταντίνου, της Αγριάς, του Σέσκλου, του Ελικοδρομίου στη και στη Ρ. Φεραίου με Σπυρίδη.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση δύο ακόμη παιδικών χαρών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση