Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου
Νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου

Νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου

Ημερήσιο τέλος στις

Με κύριο θέμα τον καθορισμό του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των λαϊκών αγορών του Δήμου, για πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγούς), συνεδριάζει εκ νέου το Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα.

Επίσης, το σώμα θα λάβει απόφαση για τη διενέργεια δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση μηχανημάτων και οχημάτων έργου για την κάλυψη των αναγκών των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων.

Ακόμη, θα ληφθούν αποφάσεις για την εκμίσθωση έκτασης 80 τ.μ. στη θέση «Σαρακηνός», για εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας και για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης για κτηνοτροφική εκμετάλλευση, στη θέση «Μαγούλες» Νέων Παγασών Βόλου.

Επιπλέον , το θα αποφασίσει την τροποποίηση του κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας των ΚΑΠΗ, σε συμμόρφωση με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ς – Στερεάς Ελλάδας, αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας.

Τέλος, επανέρχεται προς λήψη απόφασης το Τεχνικό πρόγραμμα του 2016, πριν το μεσημέρι της Τετάρτης που θα ολοκληρωθεί η σχετική , θα εγκριθεί η μελέτη προμήθειας αστικού εξοπλισμού της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας, καθώς και ο προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2016, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Νωρίτερα η Επιτροπή

Νωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, συνεδριάζει η Επιτροπή με εγκρίσεις προμηθειών αναλώσιμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών, του αποτελέσματος ς για τη μίσθωση κτιρίου στις Γλαφυρές για τη λειτουργία ΚΑΠΗ και διενέργεια ς δημοπρασίας για την εκμίσθωση έκτασης 500 τ.μ. στη θέση «Αηδονάκι» Χανίων, για την εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης θα υποβληθούν τα πρακτικά του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την του Δήμου Βόλου για το έτος 2015 και θα ληφθεί απόφαση για συγκρότηση επιτροπών διεξαγωγής δημόσιων διαγωνισμών παροχής υπηρεσιών και έργων της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση