Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέα παιδική χαρά κατασκευάζεται στον Άγιο Κωνσταντίνο
Νέα παιδική χαρά κατασκευάζεται στον Άγιο Κωνσταντίνο

Νέα παιδική χαρά κατασκευάζεται στον Άγιο Κωνσταντίνο

Θα περιλαμβάνει δύο αυτόνομους χώρους για μικρά αλλά και λίγο μεγαλύτερα παιδιά με πολλά παιχνίδια “έκπληξη”

Ξεκίνησαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου οι εργασίες αποξήλωσης των παλιών και επικίνδυνων παιχνιδιών της παιδικής χαράς πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών θα ξεκινήσουν οι για την ανακατασκευή της.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα παιδική χαρά της πόλης που έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα αντίστοιχων μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων και θα κατασκευαστεί σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα ς για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Θα περιλαμβάνει δύο αυτόνομους χώρους για μικρά αλλά και λίγο μεγαλύτερα παιδιά με πολλά παιχνίδια “έκπληξη” τα οποία θα κεντρίσουν άμεσα το ενδιαφέρον όλων των παιδιών.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος τονίζοντας πως “η δημοτική αρχή συνεχίζει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της. Μία εξ αυτών ήταν η μίας σύγχρονης και ασφαλούς παιδικής χαράς σε κάθε συνοικία και σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα και είναι κάτι που υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Ήδη δώσαμε στα μικρά παιδιά έξι νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές και συνεχίζουμε. Σε ότι αφορά την συγκεκριμένη παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που θα αλλάξει την φυσιογνωμία όλης της περιοχής και ακριβώς για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την υπομονή των γονέων για όσο χρονικό διάστημα υλοποιούνται οι εργασίες έως ότου κατασκευαστεί η νέα παιδική χαρά”.

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν δημιουργηθεί έξι πιστοποιημένες παιδικές χαρές και πρόκειται για τις παιδικές χαρές στην περιοχή “Χιλιαδού” στο Βόλο, στα στην , στην Νέα Αγχίαλο στην , στην δίπλα στο πάρκινγκ ( Άλκιστις) ενώ σύντομα παραδίδεται κι η παιδική χαρά στο δίπλα στο χώρο των αθλοπαιδιών καθώς επίσης και στο .

Παράλληλα γίνονται εργασίες βελτίωσης τεσσάρων υφιστάμενων παιδικών χαρών στη Νέα Ιωνία προκειμένου να πιστοποιηθούν και να δοθούν στην ασφαλή χρήση των παιδιών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση