Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Nέα επίθεση Μπέου προς Πατσιαντά
Nέα επίθεση Μπέου προς  Πατσιαντά

Nέα επίθεση Μπέου προς Πατσιαντά

Nέα επίθεση προς τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντά εξαπέλυσε σήμερα ο δήμαρχος Αχ. , χαρακτηρίζοντάς τον αξιοθρήνητο.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Αξιοθρήνητος ο Μαργαρίτης σπεύδει όπου του προσφέρουν τηλεοπτική στέγη, προκειμένου να αφηγηθεί τα επικά του κατορθώματα (!) σε βάρος της Δημοτικής Αρχής κορυφώνοντας έτσι προφανώς την αυτοϊκανοποίησή που τον συνεγείρει…
Έτσι την Πέμπτη τον είδαμε να κάνει δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες «κατάφερε να χαλάσει τα σχέδια του Μπέου», αναφερόμενος στην της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε ό,τι αφορά τις νέες δραστηριότητες στο καταστατικό της ΑΝΕΒΟ… πού είναι ακριβώς το επίτευγμα; Από τις 31 αλλαγές «πέτυχε» να μπλοκάρει τις 5!!!
Προφανώς και μετά τις Άγιες Ημέρες που πέρασαν το τελευταίο μας μέλημα θα ήταν να απαντάμε στον γραφικό «αριστερό» της συμφοράς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε από σεβασμό στους πολίτες, η προσπάθεια εξσης των οποίων του έχει γίνει δεύτερη
Έτσι κατά προσφιλή συνήθεια απέκρυψε το κυρίαρχο και σημαντικότερο στοιχείο ότι ανεξαρτήτως από τις πόσες και ποιες αρμοδιότητες διαβιβάζονται στην ΑΝΕΒΟ, ουδεμία μπορεί να υλοποιηθεί αν δεν πάρει την του Δημοτικού Συμβουλίου. Συνεπώς τα περί αδιαφάνειας, κρυφών και υπόπτων σχεδιασμών και λοιπών παραγώγων ενός νοσηρού πολιτικού εγκεφάλου, φαντάζουν τόσο φαιδρά και γελοία αντάξια πάντως της γενικότερης συμπεριφοράς των στελεχών της μείζονος μειοψηφίας.
Και είναι όντως φαιδρή και ανεκδιήγητη η συμπεριφορά του πανηγυρισμού ενός δημοτικού συμβούλου, και μάλιστα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, επειδή μια επιχείρηση, που ανήκει στο Δήμο και όχι σε κάποιο ιδιώτη (!) στερείται μιας ευκαιρίας όχι απλώς να καταστεί βιώσιμη, αλλά να επιφέρει και κέρδη στην πόλη και τους πολίτες.
Κατά τα άλλα του στέλνουμε τις ευχές μας. Χριστός Ανέστη κύριε Πατσιαντά και ελπίζουμε να μην κάνετε και γι αυτό στην Αποκεντρωμένη…”
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση τονίζεται: “Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα ο Μαργ. και οι λοιποί σύντροφοί του μπορούν να συνειδητοποιήσουν τα προβλήματα της πόλης, αφού το μοναδικό δικό τους, για το οποίο συνεδριάζουν ατέλειωτες ώρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλ. Ελευθερίας, είναι η δικαστική εκκρεμότητα του Αχιλλέα Μπέου…”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση