Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Nέα επίθεση Μπέου προς Πατσιαντά
Nέα επίθεση Μπέου προς  Πατσιαντά

Nέα επίθεση Μπέου προς Πατσιαντά

Nέα προς τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντά εξαπέλυσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου , χαρακτηρίζοντάς τον αξιοθρήνητο.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Αξιοθρήνητος ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς σπεύδει όπου του προσφέρουν τηλεοπτική στέγη, προκειμένου να αφηγηθεί τα επικά του κατορθώματα (!) σε βάρος της Δημοτικής Αρχής κορυφώνοντας έτσι προφανώς την αυτοϊκανοποίησή που τον συνεγείρει…
Έτσι την Πέμπτη τον είδαμε να κάνει δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες «κατάφερε να χαλάσει τα σχέδια του Μπέου», αναφερόμενος στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε ό,τι αφορά τις νέες δραστηριότητες στο καταστατικό της ΑΝΕΒΟ… πού είναι ακριβώς το επίτευγμα; Από τις 31 αλλαγές «πέτυχε» να μπλοκάρει τις 5!!!
Προφανώς και μετά τις Άγιες Ημέρες που πέρασαν το τελευταίο μας μέλημα θα ήταν να απαντάμε στον γραφικό «αριστερό» της συμφοράς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε από σεβασμό στους , η προσπάθεια εξαπάτησης των οποίων του έχει γίνει δεύτερη
Έτσι κατά προσφιλή συνήθεια απέκρυψε το κυρίαρχο και σημαντικότερο στοιχείο ότι ανεξαρτήτως από τις πόσες και ποιες αρμοδιότητες διαβιβάζονται στην ΑΝΕΒΟ, ουδεμία απόφαση μπορεί να υλοποιηθεί αν δεν πάρει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συνεπώς τα περί αδιαφάνειας, κρυφών και υπόπτων σχεδιασμών και λοιπών παραγώγων ενός νοσηρού πολιτικού εγκεφάλου, φαντάζουν τόσο φαιδρά και γελοία αντάξια πάντως της γενικότερης συμπεριφοράς των στελεχών της μείζονος μειοψηφίας.
Και είναι όντως φαιδρή και ανεκδιήγητη η συμπεριφορά του πανηγυρισμού ενός δημοτικού συμβούλου, και μάλιστα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, επειδή μια επιχείρηση, που ανήκει στο Δήμο και όχι σε κάποιο ιδιώτη (!) στερείται μιας ευκαιρίας όχι απλώς να καταστεί , αλλά να επιφέρει και κέρδη στην πόλη και τους .
Κατά τα άλλα του στέλνουμε τις ευχές μας. Χριστός Ανέστη κύριε Πατσιαντά και ελπίζουμε να μην κάνετε και γι αυτό στην Αποκεντρωμένη…”
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση τονίζεται: “Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα ο Μαργ. Πατσιαντάς και οι λοιποί σύντροφοί του μπορούν να συνειδητοποιήσουν τα προβλήματα της πόλης, αφού το μοναδικό δικό τους, για το οποίο συνεδριάζουν ατέλειωτες ώρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλ. Ελευθερίας, είναι η δικαστική εκκρεμότητα του Αχιλλέα Μπέου…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση