Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΝΔ: Ευέλικτη Δημόσια Διοίκηση – Στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας
ΝΔ: Ευέλικτη Δημόσια Διοίκηση – Στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας

ΝΔ: Ευέλικτη Δημόσια Διοίκηση – Στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας

Στo πλίσιo της περιοδείας και ς των πολιτών ενόψει των επερχόμενων εκλογών, οι βουλευτές της επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου δημόσιες πηρεσίες και στο Βόλο, ενώ το απόγευμα βρέθηκαν στην εμπορική αγορά της έας Ιωνίας.

Επιλογή και δέσμευση της είναι να προχωρήσει στις και την αναδιοργάνωση που χρειάζεται το κράτος, για να είναι φιλικό στον πολίτη. α µην υπονομεύει, αλλά να στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία.

“Οφείλουμε να βάλουμε μπροστά τις μηχανές της ανάπτυξης με όλες τις παραγωγικές ομάδες ενωμένες και με αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας.
Με επιστράτευση των ικανών και των άξιων, με σκληρή και συλλογική δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές πρέπει να κρατήσουμε μακριά την πόλωση και το διχασμό που υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να πορευθούμε με εθνική συνεννόηση, συναίνεση και έντιμη συνεργασία.
Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να εξέλθουμε από το αδιέξοδο και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Για αύριο Τετάρτη, το πρωί κλιμάκια θα επισκεφθούν τη λαϊκή αγορά ένδυσης-υπόδησης, ενώ το βράδυ στις 20:00, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σε εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, όπου θα μιλήσουν οι βουλευτές του Νομού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση