Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Να ξαναγίνει η Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης
Να ξαναγίνει η Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης

Να ξαναγίνει η Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης

Εκδήλωση για τους νέους διωγμούς των Χριστιανών διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, η agape, το Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης και η «Μαγνήτων Κιβωτός», την 7/6, στις 9.00 μ.μ., ανοιχτό Δημοτικό , « Μερκούρη».

Η εκδήλωση, που γίνεται πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας, θα περιλαμβάνει:
· Ομιλία του Μητροπολίτη κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ
· Προβολή της ταινίας «ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: το πρόσωπο που άλλαξε την ιστορία του κόσμου»
· Συναυλία με νοσταλγικούς ήχους της Μεσογείου, με το 15μελές σύνολο “ΡΥΘΜΟΣ”, υπό τη δ/νση του κ. Νικολάου Χιώτογλου και τη συνοδεία της γυναικείας-εφηβικής χορωδίας του Ωδείου «ΡΥΘΜΟΣ». Τραγουδούν η Ελεάνα Βαρελά και ο Χρήστος Παπάζογλου. Μαζί τους η μοναδική ερμηνεύτρια Ζωή Τζαλαβρέτα.

Με αφορμή την εκδήλωση οι διοργανωτές τονίζουν: “Σας καλούμε όλους. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Σας περιμένουμε όλους για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Σας περιμένουμε όλους να διακηρύξουμε παντού πως ο Χριστός είναι μόνον αγάπη, το πνεύμα είναι πνεύμα φιλάνθρωπο, η πρέπει να ξαναγίνει ειρήνης και πολιτισμού.

Οι χριστιανοί ξανα-διώκονται. Ο σταυρώνεται στο όνομα δήθεν του Θεού. Καμία πίστη σε καμιά θρησκεία δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη βία και τον πόλεμο. Η δεν είναι μέσο προσηλυτισμού, ο πόλεμος δεν μπορεί ποτέ να είναι θρησκευτικός. Η βία στην βία φέρνει βία.

Στην βία, την και τον πόλεμο, Ορθόδοξη Εκκλησία, οι χριστιανοί απαντούμε μόνον, εφαρμόζοντας την εντολή του Χριστού προς τους Μαθητές του λίγο πριν το Πάθος και τη φρικτή Σταύρωση: «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ!»”

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση