Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Να σταματήσει ο εις βάρος του καταλογισμός ζητά εργολάβος από το Δήμο Βόλου
Να σταματήσει ο εις βάρος του καταλογισμός ζητά εργολάβος από το Δήμο Βόλου

Να σταματήσει ο εις βάρος του καταλογισμός ζητά εργολάβος από το Δήμο Βόλου

Να γίνει , να σταματήσει ο εις βάρος του καταλογισμός, ζήτησε από την Οικονομική Επιτροπή ο πολιτικός μηχανικός-εργολάβος Χρ. Τριανταφυλλόπουλος που έχει δικαστική διαμάχη με τον Δήμο Βόλου για το της γέφυρας στην οδό .

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος στην της Επιτροπής τόνισε ότι υπέγραψε χρηματικά πληρωμής έχοντας εμπιστοσύνη στον θεσμό, αλλά χωρίς ποτέ να λάβει το ποσό των 228.000 , όπως ισχυρίστηκε.

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και κάλεσε το Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του, ενώ για τον καταλογισμό που του έγινε και τα μέτρα του Δήμου εναντίον του, τα χαρακτήρισε εξοντωτικά.

Μάλιστα η έφεση που έχει ασκήσει θα εκδικαστεί στις 8/12/15 ,ενώ ο ίδιος φανερά αγανακτισμένος φώναζε ότι εγινε πρόωρος καταλογισμός πριν γίνει διαχειριστικός έλεγχος, τονίζοντας ότι το ταμείο του Δήμου ήταν «μαγειρεμένο» και ότι υπέγραψε χωρίς να πάρει .

Η επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας και πρώην Νατάσσα Οικονόμου είπε πως ο κ. Τριανταφυλλόπουλος προσπάθησε να δημιουργήσει αχλή σκανδάλου , πρόσθεσε πως κατανοεί το πρόβλημα, αλλά αγανακτεί με την χυδαία η συμπεριφορά του και τόνισε ότι ο ίδιος φέρει ακέραιη την ευθύνη.

Η ίδια σημείωσε ότι η υπηρεσία υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του Δήμου με βάση το Νόμο και ότι δεν μπορεί η Οικονομική Επιτροπή να αλλάξει τις αποφάσεις της , διότι κινδυνεύει να κατηγορηθεί για απιστία.
Η κα Οικονόμου εξήγησε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε εκχωρήσει τις απαιτήσεις του στην Pro Bank και ότι ο Δήμος έπρεπε να πληρώσει το ποσό στην .

Ο νομικός σύμβουλος του κ. Τριανταφυλλόπουλου έκανε λόγο για συνήθη διαδικασία να υπογράφονται εντάλματα και να πληρώνονται αργότερα και πρόσθεσε ότι η Οικονομική Επιτροπή δέχθηκε αμάσητα ότι ο πρώην ταμίας του Δήμου έδωσε 228.000 στον κ. Τριανταφυλλόπουλο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής και Δημ. Πέγιος ζήτησε να εξετάσει η νομική υπηρεσία αν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, ενώ το θέμα θα τεθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλή πρόσβαση στην Μ. Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/CP7LgdXr2z… -

  • Nέα πεζοδρόμια από Σκιάθο μέχρι Κουκουναριές κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/uJfkC7WUBm… -

  • Αφιέρωμα -ύμνος του National Geographic Romania στη Θεσσαλία #NationalGeographicRomania - https://t.co/h2iK04yl8z -

"Αλιεύοντας" την είδηση