Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες καλούν οι υποψήφιοι βουλευτές
Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες καλούν οι υποψήφιοι βουλευτές

Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες καλούν οι υποψήφιοι βουλευτές

Να επιλέξουν το αύριο , ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ , αφήνοντας πίσω το χθες κάλεσαν τους πολίτες οι Μαγνησίας , που έδωσαν το μεσημέρι τύπου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΘΣ.

Αρχικά ο γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας Κ. Βογιατζής είπε- μεταξύ άλλων – πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βαρύ καθήκον να κερδίσει τις εκλογές και πως αυτό εκτιμούν και δημοσιογράφοι και κοινωνικοί και πολιτικοί αντίπαλοι.

Ο ίδιος κατηγόρησε τη ΝΔ λέγοντας πως ενώ καταγγέλλει τον Αλέξη την ίδια στιγμή του ζητά να συνεργαστούν μετεκλογικά και τόνισε πως η νίκη στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι ευρεία και ισχυρή για να προκύψει μια κυβέρνηση με στερεή πλειοψηφία, η οποία θα διαχειριστεί μια επώδυνη συμφωνία και θα θέσει σε εφαρμογή το β' για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές Μαγνησίας: Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Κατερίνα Παπανάτσιου, Μάκη Μπαλλή, Δήμητρα Μανώλη, Ευαγγελία Τσουμπέκου, Νίκο Βαλλή, Ευάγγελο Καλαμαρά και Ι. Μολοχίδη, οι οποίοι τοποθετήθηκαν.

Ο Αλ. Μεϊκόπουλος είπε-μεταξύ άλλων- πως οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν αν θα πάει η χώρα μπροστά ή τα κόμματα της διαφθοράς και της διαπλοκής και πρόσθεσε ότι στις 20 Σεπτεμβρίου αναμετρώνται οι δυνάμεις του χθες και του αύριο.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Παπανάτσιου χαρακτήρισε τομή την κυβέρνηση της Αριστεράς και σημείωσε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ψέματα αλλά σε επτά μήνες έκανε διαπραγμάτευση και επιδίωξε την ανασυγκρότηση της χώρας, ξεκινώντας παράλληλα πόλεμο κατά της διαπλοκής. Η ίδια είπε ότι παρά τις ασφυκτικές επιβλήθηκαν με κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο Μάκης Μπαλλής είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε και καλείται να υλοποιήσει μια επώδυνη, υφεσιακή συμφωνία, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι η μόνη που μπορεί να φέρει τα καλύτερα δυνατά , ενώ πρόσθεσε πως η συμφωνία δεν είναι στην αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα γίνουν παρεμβάσεις βελτίωσής της και ενέργειες για ελάφρυνση του χρέους.

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στη νεοφιλελεύθερη, συντηρητική άποψη, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει καλύτερη διαχείριση του πακέτου Γιούνκερ των 35 δισ. , διαχέοντας τα κονδύλια στην κοινωνία, σε αντίθεση με τη ΝΔ θα τα διαθέσει σε εργολάβους και επιχειρηματικούς ομίλους.

Η Δήμητρα Μανώλη ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η κοινωνία.

Ακολούθως η Ευαγγελία Τσουμπέκου, είπε πως είναι άδικο να συμψηφίζονται 40 χρόνια διαφθοράς και διαπλοκής με μια 7μηνη διακυβέρνηση , κατηγόρησε τα στελέχη της ΛΑΕΝ, ενώ τόνισε πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώθηκε μια διαφορετική αντίληψη στην εκπαίδευση.

Στη συνέχεια ο Νίκος Βαλλής τόνισε ότι είναι αναγκαία η επ των ΣΣΕ , η αναβάθμιση της εργατικής νομοθεσίας και το σταμάτημα των ομαδικών απολύσεων.

Ο Ευάγγελος Καλαμαράς είπε ότι είναι λάθος να ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και θα κάνει αναδιανομή του πλούτου με τη Δεξιά που έχει στο επίκεντρο το κεφάλαιο και κάλεσε τους πολίτες να μην γυρίσουν στις παθογένειες του παρελθόντος.

Τέλος ο Γιάννης Μολοχίδης κατηγόρησε τα στελέχη της ΛΑΕΝ λέγοντας ότι έριξαν την κυβέρνηση και σημείωσε ότι όλοι θα κριθούν από την στάση τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση