Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μόνιμη συνεργασία ΟΛΒ ΑΕ -Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.
Μόνιμη συνεργασία ΟΛΒ ΑΕ -Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.

Μόνιμη συνεργασία ΟΛΒ ΑΕ -Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.

Συνάντηση της διοίκησης του με τον κ. Βασίλη Σαμοθρακίτη της ναυτιλιακής εταιρίας διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων SBC (Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού, με σκοπό και στόχο το λιμάνι του να εξυπηρετεί μόνιμα την εν λόγω εταιρία.

Η ανωτέρω εταιρία ήρθε πρόσφατα στο λιμάνι για να εξυπηρετηθεί κατά το διάστημα των ακών κινητοποιήσεων σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και αναλήφθηκαν από κοινού πρωτοβουλίες για μόνιμη .

Κατά τη συνάντηση αυτή ανταλλάχθηκαν απόψεις για την καλύτερη οργάνωση της διακίνησης των φορτίων της συγκεκριμένης εταιρίας, τη βελτίωση των παρεχόμενων λιμενικών υπηρεσιών προς αυτή και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί σε μόνιμη βάση η αυτή. Πρόκειται για μία εκ των σημαντικότερων ελληνικών εταιριών του Κλάδου και η είναι ευτυχής για το άνοιγμα της συγκεκριμένης σταθερής συνς με το λιμάνι μας.

Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης ενός νέου τος στον τομέα των λιμενικών υπηρεσιών, η Ο.Λ.Β. Α.Ε. είναι βέβαιη ότι η συν με τη συγκεκριμένη εταιρία θα λειτουργήσει επ' αμοιβαία ωφέλεια και θα έχει διάρκεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση