Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μείωση μισθώματος του Ξενία Βόλου
Μείωση μισθώματος του Ξενία Βόλου

Μείωση μισθώματος του Ξενία Βόλου

Μειώνει το μίσθωμ σε 315.000 € ετησίως (πό 420.000 € που ήταν η αρχική συμφωνία) για το ξενοδοχείο Ξενία για τα επόμενα τρία χρόνια ο .

Ειδικότερα, το θέμα του καθορισμού προσωρινά καταβλητέου μισθώματος από την εταιρία Domotel , προς τον Δήμο, θα τεθεί προς στην Οικονομική Επιτροπή την ερχόμενη Δευτέρα, μετά από αίτηση στις 22 Μαΐου, που κατέθεσε η εταιρία.

Η μισθώτρια ζητά να αποδεχτεί ο Δήμος την απόφαση του Μονομελούς υ Βόλου, που καθόρισε το ετήσιο μίσθωμα, για το χρονικό διάστημα από 7 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 7 Ιανουαρίου σε 315.000 € ετησίως (από 420.000 € που ήταν η αρχική συμφωνία).

Κατά της απόφασης του δικαστηρίου άσκησε έφεση ο , η συζήτηση της οποίας προσδιορίστηκε στις 6 Νοεμβρίου 2015 και μέχρι τότε ο Δήμος εισηγείται – μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης – να δεχτεί την αναπροσαρμογή των χρηματικών καταλόγων, με διαγραφή των επιπλέον ποσών, ώστε να κάνει ρύθμιση η ανάδοχος εταιρία και να προχωρήσει στην πληρωμή των δόσεων.

Όπως προκύπτει από την εισήγηση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδημάρχου Οικονομικών Δημ. Πέγιου, αμέσως μετά την έκδοση της τελεσίδικης απόφασης, εφόσον υπάρξει τροποποίηση της πρωτόδικης απόφασης, θα γίνει ο τελικός προσ του καταβλητέου μισθώματος.

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, πρόκειται να τεθεί ως θέμα στο Συμβούλιο Βόλου, που θα συνεδριάσει επίσης τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση