Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Μείωση μισθώματος του Ξενία Βόλου
Μείωση μισθώματος του Ξενία Βόλου

Μείωση μισθώματος του Ξενία Βόλου

Μειώνει το μίσθωμα σε 315.000 € ετησίως (από 420.000 € που ήταν η αρχική συμφωνία) για το Ξενία για τα επόμενα τρία χρόνια ο .

Ειδικότερα, το θέμα του καθορισμού προσωρινά καταβλητέου μισθώματος από την εταιρία Domotel , προς τον Δήμο, θα τεθεί προς στην την ερχόμενη Δευτέρα, μετά από αίτηση στις 2, που κατέθεσε η εταιρία.

Η μισθώτρια ζητά να αποδεχτεί ο την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, που καθόρισε το ετήσιο μίσθωμα, για το χρονικό διάστημα από 7 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 7 Ιανουαρίου σε 315.000 € ετησίως (από 420.000 € που ήταν η αρχική συμφωνία).

Κατά της απόφασης του δικαστηρίου άσκησε έφεση ο , η συζήτηση της οποίας προσδιορίστηκε στις 6 Νοεμβρίου 2015 και μέχρι τότε ο εισηγείται – μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης – να δεχτεί την αναπροσαρμογή των χρηματικών καταλόγων, με διαγραφή των επιπλέον ποσών, ώστε να κάνει η ανάδοχος εταιρία και να προχωρήσει στην πληρωμή των δόσεων.

Όπως προκύπτει από την εισήγηση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδημάρχου Οικονομικών Δημ. Πέγιου, αμέσως μετά την έκδοση της τελεσίδικης απόφασης, εφόσον υπάρξει τροποποίηση της πρωτόδικης απόφασης, θα γίνει ο τελικός προσδιορισμός του καταβλητέου μισθώματος.

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, πρόκειται να τεθεί ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που θα συνεδριάσει επίσης τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

  • Ανανέωση συνεργασίας Δήμου Σκιάθου με την Marketing Greece #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/z8uSkr9VTA -

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

"Αλιεύοντας" την είδηση