Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μήνυση κατ’ αγνώστων για φθορά δημοτικής περιουσίας στα Άνω Λεχώνια
Μήνυση κατ’ αγνώστων για φθορά δημοτικής περιουσίας στα Άνω Λεχώνια

Μήνυση κατ’ αγνώστων για φθορά δημοτικής περιουσίας στα Άνω Λεχώνια

Μήνυση κατ' αγνώστων για φθορά δημοτικής περιουσίας, υπέβαλε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λεχωνίων ίκος ομικός, με αφορμή δολιοφθορά στον δημοτικό φωτισμό.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας ενημερώθηκε την περασμένη Τρίτη 31 Μαΐου από δημότη, ότι στο των Άνω Λεχωνίων και κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής, δεν λειτουργούσε ο και σε αυτοψία που έκανε την επόμενη μέρα, διαπίστωσε ότι δεν λειτουργούσαν 12 φωτιστικά σώματα.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου ο κ. Νομικός κάλεσε την υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού που διαπίστωσε ότι είχε γίνει δολιοφθορά στο πίλερ ( κουτί που βρίσκεται ο πίνακας) ηλεκτροφωτισμού.

Συγκεκριμένα είχαν κοπεί που δίνουν και τα ς προς τα φωτιστικά σώματα, ενώ ο δράστης ή οι δράστες προκάλεσαν στα ρολόγια και στις ασφάλειας εντός του πίνακα. Την ίδια μέρα ο πρόεδρος του Τ.Σ. κάλεσε την Αστυνομία που έκανε καταγραφή της δολιοφθοράς.

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Νομικός διαπίστωσε ότι στα οκτώ από τα 12 σώματα, είχε ανοιχτεί το κουτί στη βάση τους και οι άγνωστοι δράστες έκοψαν τα καλώδια και κατέστρεψαν τις ασφάλειες.

Ο τοπικός σύμβουλος ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο και την Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού, κάλεσε εκ νέου την Αστυνομία που κατέγραψε τις και σήμερα το πρωί κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση