Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μικρότερα τμήματα σε έξι ΕΠΑΛ της Μαγνησίας
Μικρότερα τμήματα σε έξι ΕΠΑΛ της Μαγνησίας

Μικρότερα τμήματα σε έξι ΕΠΑΛ της Μαγνησίας

Υπογράφθηκε από τον υφυπουργό Παιδείας Δ. Μπαξεάκη η απόφαση για την λειτουργία τμημάτων Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, με αριθμό μικρότερο από τον προβλεπόμενο. Έτσι και στη Μαγνησία θα λειτουργήσουν από το μικρότερα τμήματα σε έξι ΕΠΑΛ ημερήσια και εσπερινά.

Συγκεκριμένα η απόφαση αφορά την ειδικότητα του Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής του 1ο , Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης του 1ου ΕΠΑΛ , Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας.
Επίσης του Σχεδιασμού-Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ , Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και Σχεδιασμού-Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων.
Στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας στις ειδικότητες: Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής, Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Κομμωτικής ς, Αισθητικής ς, Βοηθός Φαρμακείου, Βοηθός Φυσικοθεραπευτή, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Δικτύων, Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.
Στο στην ειδικότητα του Τεχνικού Φυτικής Παρς, Υπαλλήλου Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών και του Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση