Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Μικρότερα τμήματα σε έξι ΕΠΑΛ της Μαγνησίας
Μικρότερα τμήματα σε έξι ΕΠΑΛ της Μαγνησίας

Μικρότερα τμήματα σε έξι ΕΠΑΛ της Μαγνησίας

Υπογράφθηκε από τον υφυπουργό Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη η απόφαση για την λειτουργία τμημάτων Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, με αριθμό μαθητών μικρότερο από τον προβλεπόμενο. Έτσι και στη Μαγνησία θα λειτουργήσουν από το νέο σχολικό έτος μικρότερα τμήματα σε έξι ΕΠΑΛ ημερήσια και εσπερινά.

Συγκεκριμένα η απόφαση αφορά την ειδικότητα του Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής του 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού, Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου, Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας.
Επίσης του Σχεδιασμού-Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βόλου, Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και Σχεδιασμού-Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων.
Στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας στις ειδικότητες: Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής, Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Κομμωτικής Τέχνης, Αισθητικής Τέχνης, Βοηθός Φαρμακείου, Βοηθός Φυσικοθεραπευτή, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Δικτύων, Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.
Στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου στην ειδικότητα του Τεχνικού Φυτικής Παραγωγής, Υπαλλήλου Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών και του Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ενενήντα εννιάμισι κιλά κάνναβης μετέφεραν δύο άτομα - https://t.co/vtGAD8LtVG -

  • Βαγγ. Νασιόπουλος: Είμαστε απέναντι σε όσους σκέφτονται να ξεπουλήσουν το νερό στο Νότιο Πήλιο… - https://t.co/07vlGc2IbE -

  • Στην Ανάληψη η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας - https://t.co/IVnmpVBrER -

"Αλιεύοντας" την είδηση