Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μετέφεραν ηρωίνη με το υπεραστικό ΚΤΕΛ!  
Μετέφεραν ηρωίνη με το υπεραστικό ΚΤΕΛ!   

Μετέφεραν ηρωίνη με το υπεραστικό ΚΤΕΛ!  

 

 

Με το… υπεραστικό επιχείρησαν να προμηθευτούν ναρκωτικά τρία άτομα, αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Τα «δέματα» περιείχαν ηρωίνη και μεθαδόνη.

Πιο συγκεκριμένα, το απασχόλησαν δύο περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών μέσω του Υπεραστικού .

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν μία 27χρονη κι ένας 53χρονος. Αυτοί, πήγαν στην αποθήκη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για να παραλάβουν ένα δέμα, που περιείχε βάρους 10,27 γραμμαρίων, καθώς και μία πλαστική φιάλη με μεθαδόνη, ποσότητας 11,2 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 27χρονης, όπου εντοπίστηκε μία επιπλέον , βάρους 0,55 γραμμαρίων, ενώ τόσο η νεαρή όσο και ο 53χρονος έχουν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν για παρόμοια .

Η δεύτερη περίπτωση μεταφοράς ναρκωτικών μέσω του ΚΤΕΛ, αφορά σε μία 42χρονη, η οποία επίσης παρέλαβε ένα δέμα με ηρωίνη, βάρους 15,7 γραμμαρίων. Σε έλεγχο που της έγινε, βρέθηκαν μέσα στην τσάντα της και κατασχέθηκαν 3,84 γραμμάρια ναρκωτικών, 14 ναρκωτικά χάπια Suboxol και ποσό 170 ευρώ.

Και οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

 

Πουλούσε πατάτες χωρίς

Ένας 42χρονος άντρας που διέθετε προς πώληση 11 τσουβάλια με πατάτες, βάρους 80 κιλών, εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη από άνδρες του Νέας Ιωνίας. Ο 42χρονος δε διέθετε την σχετική .

Αντίστοιχη σύλληψη έγινε και από αστυνομικούς του Βόλου, που συνέλαβε έναν 47χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος πουλούσε σημαίες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα σημαίες.

Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και σε βάρος των συλληφθέντων επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση