Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μετέφεραν ηρωίνη με το υπεραστικό ΚΤΕΛ!  
Μετέφεραν ηρωίνη με το υπεραστικό ΚΤΕΛ!   

Μετέφεραν ηρωίνη με το υπεραστικό ΚΤΕΛ!  

 

 

Με το… επιχείρησαν να προμηθευτούν τρία άτομα, αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Τα «δέματα» περιείχαν ηρωίνη και μεθαδόνη.

Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών απασχόλησαν δύο περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν μία 27χρονη κι ένας 53χρονος. Αυτοί, πήγαν στην αποθήκη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για να παραλάβουν ένα δέμα, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,27 γραμμαρίων, καθώς και μία φιάλη με μεθαδόνη, ποσότητας 11,2 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο της 27χρονης, όπου εντοπίστηκε μία επιπλέον ποσότητα ναρκωτικών, βάρους 0,55 γραμμαρίων, ενώ τόσο η νεαρή όσο και ο 53χρονος έχουν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Η δεύτερη περίπτωση μεταφοράς ναρκωτικών μέσω του ΚΤΕΛ, αφορά σε μία 42χρονη, η οποία επίσης παρέλαβε ένα δέμα με ηρωίνη, βάρους 15,7 γραμμαρίων. Σε έλεγχο που της έγινε, βρέθηκαν μέσα στην της και κατασχέθηκαν 3,84 γραμμάρια ναρκωτικών, 14 Suboxol και ποσό 170 ευρώ.

Και οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

 

Πουλούσε πατάτες χωρίς άδεια

Ένας 42χρονος άντρας που διέθετε προς πώληση 11 τσουβάλια με πατάτες, βάρους 80 κιλών, εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη από άνδρες του Νέας Ιωνίας. Ο 42χρονος δε διέθετε την σχετική άδεια.

Αντίστοιχη σύλληψη έγινε και από αστυνομικούς του , που συνέλαβε έναν 47χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος πουλούσε σημαίες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα σημαίες.

Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και σε βάρος των συλληφθέντων επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο.

"Αλιεύοντας" την είδηση