Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες/μετανάστες από τον Σ.Ε.Π.Θ.-ΤΟ.Τ.Μ.

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες/μετανάστες από τον Σ.Ε.Π.Θ.-ΤΟ.Τ.Μ.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας ς, το νεοσυσταθέν Τοπικό Τμήμα του Συλλόγου στην Μαγνησία () συγκέντρωσε από τους εργαζόμε που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας για τους πρόσφυγες/ που καταφτάνουν στην περιοχή .

Ευαισθητοποιημένοι από τις σκληρές συνθήκες επιβίωσης τις οποίες καλούνται οι άνθρωποι αυτοί να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σωτηρίας απ' τις εμπόλεμες πατρίδες τους, πολλοί συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και μάζεψαν είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα, αλλά και για να συνδράμουν στην ελάχιστη ανακούφιση από το δράμα τους, απότοκο παγκόσμιων γεγονότων.

Πιο συγκεκριμένα, παραδόθηκαν στο σημείο συγκέντρωσης των εν λόγω αγαθών της ΠΕ Μαγνησίας είδη όπως , σε σκόνη, κρέμες, χυμοί, εμφιαλωμένα , κρουασάν, μπισκότα, γκοφρέτες, ξηροί καρποί, φρυγανιές, κριτσίνια, φάρμακα, αντισηπτικά μαντήλια, σερβιέτες, βρεφικές πάνες, χαρτιά υγείας, μπουφάν, κουβέρτες, υποδήματα, κ.ά.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε κατά τις πρώτες ημέρες που το προσφυγικό κύμα έκανε αναγκαστικά μία «στάση» το δύσκολου ταξιδιού του στην περιοχή  (ΣΕΑ Αλμυρού) και δεν τελειώνει εδώ καθώς αναμένονται τόσο οι ροές όσο και τέτοιες «στάσεις» στην περιοχή μας να συνεχιστούν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση