Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μαίνεται η κόντρα ΔΕΥΑΜΒ -ΤΕΕ μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης
Μαίνεται η κόντρα ΔΕΥΑΜΒ -ΤΕΕ μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης

Μαίνεται η κόντρα ΔΕΥΑΜΒ -ΤΕΕ μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης

Για πλήρη δικαίωση της διοίκησης της κάνει λόγο η επιχείρηση και συγκεκριμένα για την απόφασή της να αντικατασταθεί από το ΔΣ, το Τ ς, ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα, από το Γεωτεχνικό , μετά την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ς.

Το Τ

Η πρόεδρος του ΤΕΕ Νάνσυ Καπούλα είπε ότι θα προσφύγει στη Δικαοσύνη και τόνισε: ” Σχετικά με την απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ς, το ΤΕΕ, ως επιστημονικός και κοινωνικός φορέας εκφράζει την αντίθεσή του τόσο με το διατακτικό όσο και το σκεπτικό της παραπάνω απόφασης, η οποία έκρινε την προσφυγή της , εξετάζοντας αποκλειστικά ένα τυπικό και εντελώς διαδικαστικό στοιχείο των ενεργειών του της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, η Επιτροπή έκρινε μόνο το μέρος της προσφυγής που αφορούσε την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης του Γ.Γ., δηλαδή τα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια και όχι το περιεχόμενο αυτής.

Συνεπώς, η ουσία και η κατά παράβαση του νόμου διαδικασία, που ακολούθησε η ΔΕΥΑΜΒ, ως προς την αντικατάσταση του ΤΕΕ, δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση αντικείμενο ς και ως εκ τούτου, στοιχείο του περιεχομένου της εν λόγω απόφασης.

Εύλογη, λοιπόν απορία προκαλεί η αίσθηση δικαίωσης και ικανοποίησης που πανηγυρικά διαδηλώνει η ΔΕΥΑΜΒ, ενώ μάλλον το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει. Η ΔΕΥΑΜΒ παραμένει εκτεθειμένη ως προς την απόφασή της για την αντικατάσταση του ΤΕΕ, εφόσον δε δικαιώθηκε επ' ουδενί, εκτός αν, κατ' ένα παράδοξο τρόπο, δικαίωση θεωρεί το τυχόν εκπρόθεσμο μιας απόφασης του Γ.Γ.

Είναι σαφές ότι το ΤΕΕ θα προσφύγει νόμιμα ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων για την εφαρμογή της απόφασης καθώς εμείς ενδιαφερόμαστε για την ουσία των θεμάτων και δεν στεκόμαστε στους τύπους”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση