Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μαίνεται η κόντρα ΔΕΥΑΜΒ -ΤΕΕ μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης
Μαίνεται η κόντρα ΔΕΥΑΜΒ -ΤΕΕ μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης

Μαίνεται η κόντρα ΔΕΥΑΜΒ -ΤΕΕ μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης

Για πλήρη δικαίωση της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ κάνει λόγο η επιχείρηση και συγκεκριμένα για την απόφασή της να αντικατασταθεί από το ΔΣ, το ΤΕΕ Μαγνησίας, ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα, από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, μετά την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας.

Το ΤΕΕ

Η πρόεδρος του ΤΕΕ είπε ότι θα προσφύγει στη Δικαοσύνη και τόνισε: ” Σχετικά με την απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, το ΤΕΕ, ως επιστημονικός και κοινωνικός εκφράζει την αντίθεσή του τόσο με το διατακτικό όσο και το σκεπτικό της παραπάνω απόφασης, η οποία έκρινε την προσφυγή της ΔΕΥΑΜΒ, εξετάζοντας αποκλειστικά ένα τυπικό και εντελώς διαδικαστικό στοιχείο των ενεργειών του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, η Επιτροπή έκρινε μόνο το μέρος της προσφυγής που αφορούσε την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης του Γ.Γ., δηλαδή τα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια και όχι το περιεχόμενο αυτής.

Συνεπώς, η ουσία και η κατά παράβαση του νόμου διαδικασία, που ακολούθησε η ΔΕΥΑΜΒ, ως προς την αντικατάσταση του ΤΕΕ, δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση αντικείμενο έρευνας και ως εκ τούτου, στοιχείο του περιεχομένου της εν λόγω απόφασης.

Εύλογη, λοιπόν απορία προκαλεί η αίσθηση δικαίωσης και ικανοποίησης που πανηγυρικά διαδηλώνει η ΔΕΥΑΜΒ, ενώ μάλλον το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει. Η ΔΕΥΑΜΒ παραμένει εκτεθειμένη ως προς την απόφασή της για την αντικατάσταση του ΤΕΕ, εφόσον δε δικαιώθηκε επ’ ουδενί, εκτός αν, κατ’ ένα παράδοξο τρόπο, δικαίωση θεωρεί το τυχόν εκπρόθεσμο μιας απόφασης του Γ.Γ.

Είναι σαφές ότι το ΤΕΕ θα προσφύγει νόμιμα ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων για την εφαρμογή της απόφασης καθώς εμείς ενδιαφερόμαστε για την ουσία των θεμάτων και δεν στεκόμαστε στους τύπους”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση