Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με δύο συνεδριάσεις σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Με δύο συνεδριάσεις σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με δύο συνεδριάσεις σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με μια έκτακτη, ειδική και με μια τακτική συνεδριάσεις συγκαλείται σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Αρχικά,στις 18.30 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Βόλου  θα γίνει ειδική συεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής .

Θα ακολουθήσει στις 7.00 το απόγευμα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με 62 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων η ανακήρυξη της πόλης του Βόλου σε “Ζώνη ελεύθερη από τις συμφωνίες T.T.I.P.-CETA-TISA” και η σύσταση επιτροπής αδελφοποιήσεων του Δήμου Βόλου με Δήμους του εξωτερικού και νέων διεθνών προσανατολισμών.

Ακόμη, θα ληφθεί περί λύσης της εταιρίας “ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΟΛΟΥ .Ε.” και θέσης αυτής σε εκκαθάριση και πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας δύο μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Επίσης το Σώμα θα λάβει για καταγγελία μίσθωσης του δημοτικού κτιρίου εντός της κεντρικής πλατείας Πορταριάς « Μερκούρη» και απόφαση για εκμίσθωση με του χώρου στο νοτιοδυτικό τμήμα του Πάρκου Πεδίου του Άρεως.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης τροποποιημένης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης για την ολοκλήρωση του έργου “Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών – Φιλελλήνων”, κατ’ εκτίμηση προϋπολογισμού 2.400.000 €.

Επιπλέον θα ληφθεί απόφαση για την κατ’ εξαίρεση χορήγηση εργοταξιακών παροχών ρεύματος για κοινωνικούς λόγους έως 31/12/2016, για μετατόπιση των περιπτέρων: ) Ελ. Βενιζέλου με Ερμού (έμπροσθεν GLOU) και β) Ιάσονος με Ιωλκού (έμπροσθεν Τράπεζας ALPHA BANK, αλλά και για την έγκριση υπαγωγής της μελέτης “Σύνταξη Πράξης Εφαρμογής, μετά την επανένταξη περιοχών στο πόλης και την έγκριση γενικών τροποποιήσεων καθώς και επανασύνταξη, όπου απαιτείται, της αρχικής Πράξης Εφαρμογής της Πολεοδομικής Ενότητας Νέων Παγασών, του Δήμου Βόλου Ν. ” στις προϊσχύουσες διατάξεις περί εισφοράς γης του Ν.4315/2014.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση περί ορισμού νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμού εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βόλου ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε. και θα εγκριθεί απόφασης της ΔΕΥΑΜΒ αναφορικά με την εξουσιοδότηση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ για την υπογραφή προσυμφώνου αγοράς από τη ΔΕΥΑΜΒ, ενός ακινήτου στη θέση Κακαρουγκα ή Καψάλα της κτηματικής περιφέρειας Αγ. Λαυρεντίου μέσα στο οποίο υπάρχει δεξαμενή προκειμένου να υδροδοτηθεί ο οικισμός Σερβανάτες.

 

Όσοι αναγνώστες του pagasitikosnews.com  θέλουν να δουν σε ζωντανή μετάδοση τις συνεδριάσεις κάνουν ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

  • Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη #Χαλκίδα – Πύρινα μέτωπα σε Σαλαμίνα και Ζάκυνθο - https://t.co/iKDg99dx48… -

"Αλιεύοντας" την είδηση