Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μεγάλη Φιλανθρωπική συναυλία για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας
Μεγάλη Φιλανθρωπική συναυλία για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας

Μεγάλη Φιλανθρωπική συναυλία για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας

Στο πλίσιο εκδηλώσεων του Θεμτικού Έτους 2015 “Μαγνήτες και ο Πολιτισμός της Θάλασσας” του φορέα πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού “Μαγνήτων Κιβωτός”, η ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “ & Junior” διοργανώνει μια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Μουσικό Ταξίδι στον βυθό… παρέα με το Δέκατο Έβδομο κιβώτιο” του Διονύση Λεϊμονή.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 και ώρα 21:00 μ.μ. στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο ς Βόλου, μια φιλανθρωπική συναυλία, της οποίας τα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών ομού Μαγνησίας.

Η ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva” είναι μια ορχήστρα από 53 συνολικά κιθαρίστες αποτελούμενη από 7 επαγγελματίες καθηγητές και 46 παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Σφραγίδα για την γέννηση του συνόλου αποτέλεσε το όνομα sempre viva, ενός όμορφου σπάνιου λουλουδιού, που χαρακτηριστικό του είναι να μην μαραίνεται στον χρόνο. Η ορχήστρα “Sempre Viva” αποτελεί μια ανεξάρτητη ομάδα, που έχει σημειώσει μεγάλη μουσική διαδρομή με εκδηλώσεις και μουσικές συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία και η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βόλου με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κυρίες Ελένη Τσαρδακά και Ελένη Λεφάκη, καθώς επίσης συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι μουσικοί – καθηγητές και καθηγήτριες: Πέτρος Δούναβης (βιολί), Φίλιππος Ρέτσιος (κοντραμπάσο), Ελευθερία Φραγκουδάκη (φλάουτο), Γιώργος Κολώνης (μπουζούκι) και οι από το Μουσικό Σχολείο Βόλου Ανθή Κοκκινάκη (βιολοντσέλο) και Χρυσόστομος Σακελλαρόπουλος (κρουστά).

Επίσης στην εκδήλωση συμμετέχει το ΚΔΑΠ εάπολης της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και το Στέκι Παιδιού Διεύθυνσης Εκπαίδευσης ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με την παράλληλη έκθεση εικαστικών δημιουργιών παιδιών που παρακολουθούν τα τμήματα αυτά.

Τέλος, η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια της Πόλης μας, του Βόλου να επιλέγει ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ (τα της εκδήλωσης θα δοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Νομού Μαγνησίας)

Χορηγοί: Εκδόσεις Πατάκη, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας, Hotel Volos Palace, Σέλι Φυσικό Μεταλλικό Νέρο, ΕΨΑ, Μέλισσα – Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση