Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μέχρι την Παρασκευή οι ελαστικοί τάπητες στο ύψος Ζάχου – Αλαμάνας
Μέχρι την Παρασκευή οι ελαστικοί τάπητες  στο ύψος Ζάχου – Αλαμάνας

Μέχρι την Παρασκευή οι ελαστικοί τάπητες στο ύψος Ζάχου – Αλαμάνας

Μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τοποθέτησης ελαστικών ταπήτων στις ισόπεδες διαβάσεις του ΟΣΕ σε και .

Αυτό εκτίμησε ο Αχ. Μπέος, που βρέθηκε στο σημείο σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τ.Υ. Θαν. Σταυρίδη και στελέχη του Δήμου, ενώ πρόσθεσε: «Αυτό το έργο, σε συνδυασμό με το έργο στην άλλη στο Κουφόβουνο, ολοκληρώνει κάποιες παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και μοτοσυκλετών, αλλά και πεζών».

Επίσης ανέφερε ότι εδώ και 50 χρόνια θα έπρεπε να έχει γίνει το έργο αυτό. «Ο Βόλος είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο που οι διαβάσεις των τρένων έχουν αυτή την προπολεμική μορφή. Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της, δίπλα στον πολίτη, συνεχίζει το έργο που έχει εξαγγείλει και δεν τη σταματάει τίποτα. Όπως στην οδό Μπότσαρη ξεκίνησε πριν ένα χρόνο η τοποθέτηση ελαστικού τάπητα, σήμερα συνεχίζουμε στις γραμμές και και ακολουθούν οι διαβάσεις του τρένου στα Μελισσάτικα, ώστε ο Βόλος να γίνει όπως οι υπόλοιπες , με σκοπό να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες και να μην έχουμε δυστυχήματα. Είναι μία υποχρέωση της δημοτικής αρχής, η οποία σέβεται τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα και μέχρι την Παρασκευή θα δοθεί σε κυκλοφορία, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αν το έργο αυτό είναι υποχρέωση του ΟΣΕ, γίνεται με χρήματα του Δήμου, για να τελειώσει γρήγορα.

ΟΣΕ1isopedes diavaseis (6)

Για τους πεσσούς

Ακόμη για το θέμα των πεσσών («Δόντια») στην οδό Αθηνών, στις έες Παγασές, ο κ. Μπέος έκανε γνωστό ότι αυτή την εβδομάδα γίνεται η προγραμματική σύμβαση για τη μεταφορά των πεσσών στην είσοδο της πόλης και πως υπολογίζει ότι στις αρχές του καλοκαιριού θα έχει γίνει η μεταφορά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση