Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μέχρι 5 Μαρτίου οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα
Μέχρι 5 Μαρτίου  οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα

Μέχρι 5 Μαρτίου οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα

Οι χειμερινές εκπτώσεις γι το νομό Μγνησίας  συνεχίζονται και θα λήξουν την Δευτέρα 5 Μαρτίου , όπως έχει οριστεί από την Περιφέρεια Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, σύμφωνα με το 114 του Ν. 4446/2016.

 

Υπενθυμίζεται ότι πρέπει να τηρείται ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή  και να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής.

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους εμπόρους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.

Μετά το τέλος των εκπτώσεων (05/03/) εφιστάται η προσοχή ότι οποιαδήποτε αναφορά στη λέξη εκπτώσεις επιφέρει .

Για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ακολουθείται η απόλυτη εφαρμογή των όρων και των κανόνων σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 56885/19-11-2014, που αναφέρεται σε προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Ο Εμπορικός & Ν. Ιωνίας επισημαίνει ότι είναι σημαντικό να τηρούνται πρώτα από τα μέλη του  οι ορθής λειτουργίας της αγοράς, ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να πατάξουν την παρανομία και την ασυδοσία που κυριαρχεί στο λιανικό , ταλανίζει την καθημερινότητα του εμπόρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση