Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με τον Μαργ. Πατσιαντά συνεχίζουν οι «Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης»
Με τον Μαργ. Πατσιαντά συνεχίζουν οι «Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης»

Με τον Μαργ. Πατσιαντά συνεχίζουν οι «Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης»

“Η Δημοτική παράταξη των «Δρόμων Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης» με επικεφαλής τον Μαργαρίτη Πατσιαντά θα εξακολουθήσει να πορεύεται στον Δήμο Βόλου και στην τοπική κοινωνία πάντα με γνώμονα τις αντιμνημονιακές, αντικαλλικρατικές και διεκδικητικές θέσεις της απέναντι σε οποιαδήποτε Κυβέρνηση, όπως αυτές είναι διατυπωμένες στην προεκλογική αρχών της”

Αυτό τονίζεται σε σχετική της τυπικά μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και επισημαίνεται: “Για την παράταξή μας καθήκον αποτελεί η προάσπιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την απαξίωση και την οικονομική ασφυξία που της έχουν επιβάλλει οι μνημονιακές πολιτικές και που πρόκειται να συνεχιστούν εντονότερα και στο αμέσως επόμενο διάστημα με το τρίτο Μνημόνιο.

Η παράταξή μας είναι απέναντι στις πρακτικές επιβολής του νεοφιλελεύθερου δόγματος «δεν μπορεί να γίνει αλλιώς» στην Τ.Α. και στην κοινωνία. Aυτό το δόγμα υπηρετεί πιστά στον Δήμο μας η Δημοτική Αρχή Μπέου, χρησιμοποιώντας πολύ συχνά και μεθόδους που οδηγούν σε εκφυλισμό και εκφασισμό τη δημοτική λειτουργία. Θα εξακολουθήσουμε σθεναρά να υπερασπιζόμαστε τις διεκδικήσεις της Τ.Α. απέναντι στην κεντρική καθώς και τα κοινωνικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των συμπολιτών μας που οδηγούνται μαζικά κάθε μέρα στο περιθώριο και στην φτωχοποίηση εξαιτίας των σκληρών νεοφιλελεύθερων μέτρων που επιβάλλονται”.

Επίσης αφήνονται αιχμές και κατά δημοτικών συμβούλων της πάλαι ποτέ εναίας παράταξης σημειώνοντας: “Η στιγμή της ανεξαρτητοποίησης των έξι δημοτικών συμβούλων με πρόσχημα ότι δήθεν η τους αυτή εκπορεύεται από το ότι δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους, για παραίτηση του επικεφαλής της παράταξής μας, είναι φανερό ότι σχετίζεται άμεσα με τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφού παρόμοιες «απαιτήσεις», για «αντικατάσταση» επικεφαλής αυτοδιοικητικών παρατάξεων, οι οποίοι παραμένουν συνεπείς στις προεκλογικές δεσμεύσεις τους, έχουν προβληθεί με συγκεκριμένη κομματική κατεύθυνση και σε πανελλαδικό επίπεδο κατά παράβαση κάθε έννοιας σεβασμού της αυτόνομης λειτουργίας των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.”

Τέλος, δηλώνεται ότι η παράταξη θα συνεχίσει τον αγώνα της μαζί με τους συμπολίτες και τα κινήματα της πόλης μας, ώστε να προασπίσουν από κοινού την παραμονή στον Δήμο των από χρόνια θεσμοθετημένων υπηρεσιών και αγαθών που παρέχονται προς τους πολίτες καθώς και την δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των άλλων θεσμικών οργάνων του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση