Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με τις βεβαιώσεις κινούνται οι Βολιώτες οδηγοί
Με τις βεβαιώσεις κινούνται οι Βολιώτες οδηγοί

Με τις βεβαιώσεις κινούνται οι Βολιώτες οδηγοί


Με τις μετακινούνται οι Βολιώτες για τις απολύτως απαραίτητες δουλειές που μπορεί να έχουν  ή για να μεταβούν στην εργασίας τους και κατόπιν στο σπίτι τους.

Χθες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας , προχώρησαν σε συστάσεις προς τους πολίτες μετά τη λήψη μέτρων της ς για τις άσκοπες μετακινήσεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού, ενώ όπως έχει διευκρινιστεί δεν πρόκειται για απαγόρευση αλλά για περιορισμού άσκοπων μετακινήσεων.

Από σήμερα στους παραβάτες, θα βεβαιώνεται διοικητικό πρόστιμο, το οποίο θα ανέρχεται στα 150 ευρώ, ενώ ο πολίτης έχει δικαίωμα εντός τριών ημερών να αποστείλει την ένστασή του είτε με email είτε μέσω fax.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι κινούνται με τα δελτία Τύπου Α για την εργασία τους και για όλες τις υπόλοιπες μετακινήσεις με τρεις τρόπους, είτε με το δελτίο Τύπου Β, είτε μέσω στο 13033, είτε με χειρόγραφη δήλωση.

Χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη , μετά την που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο με την Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλίας και  δόθηκαν οδηγίες σε όλες τις υπηρεσίες και τους διοικητές για την εφαρμογή του μέτρου, που σε πρώτη φάση θα ισχύσει μέχρι 6 Απριλίου.

Μεταξύ των οδηγιών που έχουν δοθεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι να επιδεικνύονται τα απαραίτητα έγγραφα, χωρίς να τα ακουμπούν οι αστυνομικοί ανεξάρτητα αν φορούν προστατευτικά γάντια, αντιμετωπίζοντας όλους τους πολίτες, ως εν δυνάμει του ιού, προκειμένου να προστατεύονται τόσο οι πολίτες όσο και οι αστυνομικοί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση