Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με τιμές και μουσική η Φλόγα των Αιμοδοτών στο Βόλο
Με τιμές και μουσική  η Φλόγα των Αιμοδοτών στο Βόλο

Με τιμές και μουσική η Φλόγα των Αιμοδοτών στο Βόλο

Με ειδική εκδήλωση ανοικτή για όλους, με μουσική και μουσικούς αλλά και βραβεύσεις αθλητών θα τιμήσει ο την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα την έλευση Φλόγας στο πλαίσιο της 13ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.ς «Η Αλληλεγγύη», το Δήμο , Αθλητικούς Συλλόγους και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Ο Βόλου έχει προγραμματίσει παράλληλα με τη Λαμπαδηδρομία μουσική εκδήλωση με τη λήξη της διαδικασίας στις 7.00 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, στο ον, όπου με την ευκαιρία της άφιξης της φλόγας από τους κορυφαίους Βολιώτες αθλητές που διέπρεψαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων 2015 στο Ντε Τζανέϊρο Γιώργο Παπασακελλαρίου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και Γιάννη Καλαμδαρίδη που κατέλαβε την 4η θέση ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος θα τιμήσει με ειδική πλακέτα. Θα ακολουθήσει μουσική πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Τασούδη και τη Βολιώτισσα σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου που θα αποδώσουν γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Η Φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα έρθει στο Βόλο την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα και θα παραληφθεί από αθλητές σε βωμό που θα έχει στηθεί στην Πλατεία Ρήγα ου (στο Δημαρχείο Βόλου).

Η Φλόγα μέσω της παραλίας του Βόλου θα μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου – χώρος όπου γίνεται η αιμοδοσία για να καταλήξει στο ον όπου θα γίνει το άναμμα σε βωμό.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.ς «Η Αλληλεγγύη» Ιγνάτιο Γελαγιώτη και το δήμαρχο Βόλου Αχ.Μπέο που θα αποδώσει τιμές στις Βολιώτες αθλητές και στους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση, που είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες, προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 8.00 το βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση