Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με θέμα τα καύσιμα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου

Με θέμα τα καύσιμα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου

Με κυριότερο θέμα την αποσφράγιση και αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για τον διαγωνισμό «Προμήθεια υγρών καυσίμων, κίνησης (πετρέλαιο κίνησης και αμόλυβδη βενζίνη) και πετρελαίου ς για τις ανάγκες του Δήμου (ΔΕΥΑΜΒ, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Κ-ΔΙΕΚ και σχολικών επιτροπών), συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 13.00 στο Δημαρχείο .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος φέρνει το θέμα στην επιτροπή, ώστε στην περίπτωση που ο προμηθευτής αδυνατεί να τροφοδοτήσει με τις ανάγκες του Δήμου, να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει από άλλη πηγή, μέχρι να γίνει ο για διάρκειας ενός έτους τον ερχόμενη Σεπτέμβριο.

Στην οικονομική επιτροπή θα τεθούν προς 26 θέματα, μεταξύ των οποίων η υποβολή πρακτικών του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την Προμήθεια αναλώσιμων μεταφορικών μέσων για το έτος 2015, ενώ θα γίνει άγονου πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια προκατασκευασμένων οστεοθηκών του Δήμου Βόλου για το έτος 2015.

Η επιτροπή πρόκειται να λάβει απόφαση για απευθείας ανάθεση εκπόνησης της στατικής μελέτης τοιχίου αντιστήριξης στον Άγιο Λαυρέντιο και να εγκρίνει πρακτικά διαγωνισμών εργασιών ς σχολείων, δρόμων, αγροτικής οδοποιΐας και πλακοστρώσεις πεζοδρομίων.

Επιπλέον, θα γίνει υποβολή του πρακτικού δημόσιου διαγωνισμού του έργου συνδέσεις περιφερειακού δρόμου με το αστικό δίκτυο και του πρακτικού για έργα πυροπροστασίας, όπως και απόφαση για τη μελέτη στατικής επάρκειας του σχολικού συγκροτήματος Φυτόκου.

Τέλος, θα γίνει υποβολή σχεδίου κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση