Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με θέμα τα καύσιμα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου

Με θέμα τα καύσιμα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου

Με κυριότερο θέμα την αποσφράγιση και αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για τον διαγωνισμό «Προμήθεια υγρών καυσίμων, κίνησης (πετρέλαιο κίνησης και αμόλυβδη βενζίνη) και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και σχολικών επιτροπών), συνεδριάζει η Επιτροπή τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος φέρνει το θέμα στην επιτροπή, ώστε στην περίπτωση που ο προμηθευτής αδυνατεί να τροφοδοτήσει με τις ανάγκες του Δήμου, να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει από άλλη πηγή, μέχρι να γίνει ο διεθνής διαγωνισμός για καύσιμα διάρκειας ενός έτους τον ερχόμενη Σεπτέμβριο.

Στην επιτροπή θα τεθούν προς έγκριση 26 θέματα, μεταξύ των οποίων η υποβολή πρακτικών του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την Προμήθεια αναλώσιμων μεταφορικών μέσων για το έτος 2015, ενώ θα γίνει έγκριση άγονου πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια προκατασκευασμένων οστεοθηκών του Δήμου Βόλου για το έτος 2015.

Η επιτροπή πρόκειται να λάβει απόφαση για απευθείας ανάθεση εκπόνησης της στατικής μελέτης τοιχίου αντιστήριξης στον Άγιο Λαυρέντιο και να εγκρίνει πρακτικά διαγωνισμών εργασιών συντήρησης σχολείων, δρόμων, αγροτικής οδοποιΐας και πλακοστρώσεις πεζοδρομίων.

Επιπλέον, θα γίνει υποβολή του πρακτικού δημόσιου διαγωνισμού του έργου συνδέσεις περιφερειακού δρόμου με το αστικό δίκτυο και του πρακτικού για έργα πυροπροστασίας, όπως και απόφαση για τη μελέτη στατικής επάρκειας του σχολικού συγκροτήματος Φυτόκου.

Τέλος, θα γίνει υποβολή σχεδίου κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση