Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με θέμα τα καύσιμα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου

Με θέμα τα καύσιμα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου

Με κυριότερο θέμα την αποσφράγιση και αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για τον διαγωνισμό «Προμήθεια υγρών καυσίμων, κίνησης (πετρέλαιο κίνησης και αμόλυβδη ) και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ, ΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Κ-ΔΙΕΚ και σχολικών επιτροπών), συνεδριάζει η τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 13.00 στο .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος φέρνει το θέμα στην επιτροπή, ώστε στην περίπτωση που ο προμηθευτής αδυνατεί να τροφοδοτήσει με καύσιμα τις ανάγκες του Δήμου, να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει από άλλη πηγή, μέχρι να γίνει ο διεθνής διαγωνισμός για καύσιμα διάρκειας ενός έτους τον ερχόμενη Σεπτέμβριο.

Στην οικονομική επιτροπή θα τεθούν προς 26 θέματα, μεταξύ των οποίων η υποβολή πρακτικών του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την Προμήθεια αναλώσιμων μεταφορικών μέσων για το έτος 2015, ενώ θα γίνει άγονου πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια προκατασκευασμένων οστεοθηκών του Δήμου Βόλου για το έτος 2015.

Η επιτροπή πρόκειται να λάβει για απευθείας ανάθεση εκπόνησης της στατικής μελέτης τοιχίου αντιστήριξης στον και να εγκρίνει πρακτικά διαγωνισμών εργασιών συντήρησης σχολείων, δρόμων, αγροτικής οδοποιΐας και πλακοστρώσεις πεζοδρομίων.

Επιπλέον, θα γίνει υποβολή του πρακτικού δημόσιου διαγωνισμού του έργου συνδέσεις περιφερειακού δρόμου με το αστικό δίκτυο και του πρακτικού για έργα πυροπροστασίας, όπως και για τη μελέτη στατικής επάρκειας του σχολικού συγκροτήματος Φυτόκου.

Τέλος, θα γίνει υποβολή σχεδίου κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Βόλου.

"Αλιεύοντας" την είδηση