Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών
Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών

Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η αντι Π.Ε. ς & Σποράδων  Δωροθέα κατά την επίσκεψή της στη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. ς & Σποράδων, όπου συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τους εκπαιδευτές των σχολών ς, αναφορικά με την επανέναρξη λειτουργίας των σχολών οδηγών και των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων ς .

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Δ/νσης κ. Τσαμπίρα, η Υπηρεσία έχει ήδη εκπονήσει το πρόγραμμα των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών με τους αντίστοιχους εξεταστές τηρώντας ευλαβικά τα αυστηρά για τη δημόσια υγεία που επιβάλλει η σχετικά με την πανδημία.

Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι, τόσο οι υποψήφιοι οδηγοί και οι εκπαιδευτές, όσο και οι εξεταστές οφείλουν υποχρεωτικά να πραγματοποιούν τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωναϊού πριν από τις εξετάσεις και αποκλειστικά στην περίπτωση που διαγνωστούν αρνητικοί να συμμετέχουν σε αυτές.

Παράλληλα επισημάνθηκε να τηρούνται  οι κανόνες προστασίας, με ανοιχτά , υποχρεωτική χρήση μάσκας, υγιεινή χεριών και σημείων επαφής του οχήματος.

Η Υπηρεσία της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών, αν και υποστελεχωμένη, έχει όλο αυτό το διάστημα ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, ενώ βρίσκεται καθ' όλα έτοιμη για την εφαρμογή της νέας ΚΥΑ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση