Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών
Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών

Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Π.Ε. & Σποράδων  κατά την επίσκεψή της στη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. & Σποράδων, όπου συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τους εκπαιδευτές των σχολών οδήγησης, αναφορικά με την επανέναρξη λειτουργίας των σχολών οδηγών και των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων οδήγησης .

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Δ/νσης κ. Τσαμπίρα, η Υπηρεσία έχει ήδη εκπονήσει το των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών με τους αντίστοιχους εξεταστές τηρώντας ευλαβικά τα αυστηρά μέτρα για τη δημόσια που επιβάλλει η νομοθεσία σχετικά με την πανδημία.

Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι, τόσο οι υποψήφιοι και οι εκπαιδευτές, όσο και οι εξεταστές οφείλουν υποχρεωτικά να πραγματοποιούν κορωναϊού πριν από τις εξετάσεις και αποκλειστικά στην περίπτωση που διαγνωστούν αρνητικοί να συμμετέχουν σε αυτές.

Παράλληλα επισημάνθηκε να τηρούνται  οι κανόνες προστασίας, με ανοιχτά παράθυρα, υποχρεωτική χρήση μάσκας, υγιεινή χεριών και σημείων επαφής του οχήματος.

Η Υπηρεσία της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών, αν και υποστελεχωμένη, έχει όλο αυτό το διάστημα ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, ενώ βρίσκεται καθ’ όλα έτοιμη για την εφαρμογή της νέας ΚΥΑ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση