Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών
Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών

Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η αντιπεριφερειάρχης   Δωροθέα κατά την επίσκεψή της στη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της , όπου συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τους εκπαιδευτές των σχολών οδήγησης, αναφορικά με την επανέναρξη λειτουργίας των σχολών οδηγών και των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων οδήγησης .

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Δ/νσης κ. Τσαμπίρα, η Υπηρεσία έχει ήδη εκπονήσει το των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών με τους αντίστοιχους εξεταστές τηρώντας ευλαβικά τα αυστηρά για τη δημόσια υγεία που επιβάλλει η σχετικά με την πανδημία.

Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι, τόσο οι και οι εκπαιδευτές, όσο και οι εξεταστές οφείλουν υποχρεωτικά να πραγματοποιούν τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωναϊού πριν από τις εξετάσεις και αποκλειστικά στην περίπτωση που διαγνωστούν αρνητικοί να συμμετέχουν σε αυτές.

Παράλληλα επισημάνθηκε να τηρούνται  οι κανόνες προστασίας, με ανοιχτά παράθυρα, υποχρεωτική χρήση μάσκας, υγιεινή χεριών και σημείων επαφής του οχήματος.

Η Υπηρεσία της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών, αν και υποστελεχωμένη, έχει όλο αυτό το διάστημα ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, ενώ βρίσκεται καθ’ όλα έτοιμη για την εφαρμογή της νέας ΚΥΑ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση