Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με ίδιους πόρους καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»
Με ίδιους πόρους  καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Με ίδιους πόρους καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Με ίδιους πόρους θα καλύψει ποσό η Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», μετά την απορριπτική της ς Διοίκησης επί της σχετικής ς του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη από το γραφείο του δημάρχου Αχ. Μπέου εκδόθηκε η παρακάτω : “Μόνο απογοήτευση προκαλεί η απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου να ενισχύσει με το ποσό των 1.000 ευρώ την καινοτόμο, πρωτοποριακή προσπάθεια της φοιτητικής ομάδας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», που με τη δράση της τιμά το Πανεπιστήμιο ς και συνολικά την τοπική μας κοινωνία.

Ωστόσο επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να γινόμαστε συνένοχοι σε τέτοιες πράξεις ενός ξεπερασμένου, αναχρονιστικού και φθαρμένου κρατικού μηχανισμού και να συμπράττουμε, χωρίς , στην αποτελμάτωση της κοινωνίας, διώκοντας ουσιαστικά ό,τι πιο υγιές και δημιουργικό, όπως οι που συγκροτούν την φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», θα καλύψουμε εξ ιδίων, Δήμαρχος και συνολικά η Δημοτική Αρχή, το ποσό που είχε αποφασιστεί.

Επιτέλους ακόμη και αυτή την ώρα της βαθιάς ς, της απόγνωσης και της απελπισίας ας αγωνιστούμε να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα και αυτό βεβαίως δεν θα γίνει με μια που αποδέχεται τις σπατάλες και τους χορούς εκατομμυρίων με εργολαβίες και μελέτες και καταδικάζει τη δημιουργία, την ελπίδα και την προοπτική”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση