Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με ίδιους πόρους καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»
Με ίδιους πόρους  καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Με ίδιους πόρους καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Με ίδιους πόρους θα καλύψει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», μετά την απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη από το γραφείο του δημάρχου Αχ. Μπέου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: “Μόνο απογοήτευση προκαλεί η απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου να ενισχύσει με το ποσό των 1.000 την καινοτόμο, πρωτοποριακή προσπάθεια της φοιτητικής ομάδας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», που με τη δράση της τιμά το και συνολικά την τοπική μας κοινωνία.

Ωστόσο επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να γινόμαστε συνένοχοι σε τέτοιες πράξεις ενός ξεπερασμένου, αναχρονιστικού και φθαρμένου κρατικού μηχανισμού και να συμπράττουμε, χωρίς αντίσταση, στην αποτελμάτωση της κοινωνίας, διώκοντας ουσιαστικά ό,τι πιο υγιές και δημιουργικό, όπως οι νέοι που συγκροτούν την φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», θα καλύψουμε εξ ιδίων, Δήμαρχος και συνολικά η Δημοτική Αρχή, το ποσό που είχε αποφασιστεί.

Επιτέλους ακόμη και αυτή την ώρα της βαθιάς κρίσης, της απόγνωσης και της απελπισίας ας αγωνιστούμε να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα και αυτό βεβαίως δεν θα γίνει με μια γραφειοκρατία που αποδέχεται τις σπατάλες και τους χορούς εκατομμυρίων με εργολαβίες και μελέτες και καταδικάζει τη δημιουργία, την ελπίδα και την προοπτική”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση