Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με ίδιους πόρους καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»
Με ίδιους πόρους  καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Με ίδιους πόρους καλύπτει ποσό η δημοτική αρχή Βόλου για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Με ίδιους πόρους θα καλύψει ποσό η για τη φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», μετά την απορριπτική της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου .

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη από το του δημάρχου Αχ. Μπέου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: “Μόνο απογοήτευση προκαλεί η απορριπτική της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου να ενισχύσει με το ποσό των 1.000 ευρώ την καινοτόμο, πρωτοποριακή προσπάθεια της φοιτητικής ομάδας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», που με τη δράση της τιμά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συνολικά την τοπική μας κοινωνία.

Ωστόσο επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να γινόμαστε συνένοχοι σε τέτοιες πράξεις ενός ξεπερασμένου, αναχρονιστικού και φθαρμένου κρατικού μηχανισμού και να συμπράττουμε, χωρίς αντίσταση, στην αποτελμάτωση της κοινωνίας, διώκοντας ουσιαστικά ό,τι πιο υγιές και δημιουργικό, όπως οι που συγκροτούν την φοιτητική ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», θα καλύψουμε εξ ιδίων, Δήμαρχος και συνολικά η , το ποσό που είχε αποφασιστεί.

Επιτέλους ακόμη και αυτή την της βαθιάς κρίσης, της απόγνωσης και της απελπισίας ας αγωνιστούμε να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα και αυτό βεβαίως δεν θα γίνει με μια που αποδέχεται τις σπατάλες και τους χορούς εκατομμυρίων με και μελέτες και καταδικάζει τη , την ελπίδα και την προοπτική”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση