Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας
Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας

Με πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ), στο κέντρο «Μποέμισσα» την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας και ο υπόλοιπος κόσμος τίμησαν τον καθιερωμένο ετήσιο χορό. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από επαγγελματίες, συνεργάτες και φίλους που διασκέδασαν με την καρδιά τους μέχρι πολύ αργά.

Το παρών έδωσαν η σύμβουλος στη Γραμματεία Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών και πρώην Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Ν. Ιωνίας Ελένη Κοπάνου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Άριστείδης Σαββάκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θανάσης Παπαδημόπουλος και ο γεν. γραμματέας Δημήτριος Βασιλείου.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους συλλόγους – μέλη της ΟΕΒΕΜ και όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν τον ετήσιο χορό της ΟΕΒΕΜ.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει και στην αλληλοϋποστήριξη μεταξύ της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων.

Η παρουσία και η συμμετοχή των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας είναι απαραίτητη σε κάθε δράση και συμβάλλει στην εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό, αλλά και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο και ήταν αρωγοί στην του ετήσιου χορού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα ύψους 10,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό #Αλμυρός - https://t.co/WihD9EW2Yi -

  • Δίχτυ κοινωνικής προστασίας με δράσεις 230 εκατ. ευρώ #Δίχτυκοινωνικήςπροστασίας - https://t.co/J2vh1DSkPB -

  • Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 22ου Συνεδρίου #ΕΚΒ #ΕΚΒ - https://t.co/AtTf9tdH6a -

"Αλιεύοντας" την είδηση