Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας
Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. (ΟΕΒΕΜ), στο κέντρο «Μποέμισσα» την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας και ο υιπος τίμησαν τον καθιερωμένο ετήσιο χορό. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από επαγγελματίες, συνεργάτες και φίλους που διασκέδασαν με την καρδιά τους μέχρι πολύ αργά.

Το παρών έδωσαν η σύμβουλος στη Γραμματεία Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών και πρώην Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Ν. Ιωνίας Ελένη Κοπάνου, ο Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιος Δημοτικής Περιουσίας Άριστείδης Σαββάκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θανάσης Παπαδημόπουλος και ο γεν. Δημήτριος Βασιλείου.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας καλωσόρισε τους παρευρισκόμε, ευχαρίστησε τους συλλόγους – μέλη της ΟΕΒΕΜ και όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν τον ετήσιο χορό της ΟΕΒΕΜ.

Αναφέρθηκε στη που πρέπει να υπάρχει και στην αλληλοϋποστήριξη μεταξύ της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων.

Η παρουσία και η συμμετοχή των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας είναι απαραίτητη σε κάθε δράση και συμβάλλει στην εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό, αλλά και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο και ήταν αρωγοί στην επιτυχία του ετήσιου χορού.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση