Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το παζάρι του Βόλου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το παζάρι του Βόλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το παζάρι του Βόλου

“Ο Βόλου θα αποκομίσει πάνω από 50.000 ευρώ από τη λειτουργία του παζαριού που ολοκληρώθηκε χθες” είπε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, ενημερώνοντας σχετικά το Σώμα.

Όπως ανέφερε, σε μια περίοδο που ήταν ανατριχιαστική για όλους, ο χάρηκε με τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι από την δεν πήγε ούτε ένας. Μάλιστα εκτίμησε ότι ο θα έχει , πάνω από 50.000 ευρώ και πρόσθεσε: «Το παζάρι όσοι δεν το είδαν και δεν κυκλοφόρησαν και το είδαν από τα ΜΜΕ δεν έχει καμία σχέση με τα παζάρια που διοργάνωνε η πόλη τις προηγούμενες χρονιές, γιατί ήταν καρακιτσαριό. Εμείς δεν είμαστε όμοιοι κάποιων άλλων».

Τέλος είπε ότι μετά την ολοκλήρωση του παζαριού ο χώρος θα εξωραϊστεί από την υπηρεσία πρασίνου.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς πρόσθεσε ότι η παράταξή του διαφώνησε με την επαναλειτουργία του παζαριού και επανέλαβε ότι κατέθεσε κι , ενώ η επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσα Οικονόμου, πρόσθεσε ότι η παράταξή της είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις της και ζήτησε να γίνει .

Τέλος ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας ανέφερε ότι στήριξε το θεσμό της εμποροπανήγυρης και πρότεινε το χρόνου να γίνει στο Πεδίον Άρεως για να καθαρίσει κι εκείνη η περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση