Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με επιτυχία η εκδήλωση ΚΔΑΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Με επιτυχία η εκδήλωση ΚΔΑΠ  του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με επιτυχία η εκδήλωση ΚΔΑΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με και τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου και 19:00, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Βελεστίνου, η εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών () του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε θεατρική παράσταση, παραδοσιακούς χορούς, χορογραφία και προβολή εκθεμάτων.

Τα παιδιά παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Η ζωντάνια, το κέφι αλλά και οι μοναδικές χορευτικές ικανότητες των παιδιών δημιούργησαν μια άκρως διασκεδαστική που παρέσυρε το κοινό καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος της παράστασης.

KDAPRF1 (2)

Το αβίαστο γέλιο και ο αυθορμητισμός που τα χαρακτηρίζει αποτέλεσε το κλειδί για την της εκδήλωσης, σε συνδυασμό πάντα με την πολύτιμη συμβολή των δασκάλων τους, οι οποίοι ήταν δίπλα τους με πλήρη αφοσίωση καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βασ. Χατζοπούλου – Παπανικολάου εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή της, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση και επεσήμανε ότι «τα Παιδιών () που εντάσσονται στη δράση ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ’’ θα λειτουργήσουν ξανά στο Δήμο από τον Σεπτέμβριο, προσφέροντας στα παιδιά ένα πλήθος δραστηριοτήτων εντελώς ανανεωμένο, το οποίο θα τους δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσουν το πνεύμα τους, τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, τις γνώσεις τους».

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Δημ. , η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βασ. Χατζοπούλου-Παπανικολάου, ο αιδ. Αθ. Τράϊκος, ο αντιδήμαρχος κ. Παπαρούνας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ Αθ. Βλάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Κορώνας, Ν. Πρίντζος, Αγγ. Τσεκουροπούλου-Τσουμπέκου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου Γ. Παπατόλιας, ο αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου Χρ. Κολοκοτρώνης, ο σύμβουλος της Δ.Κ. Βελεστίνου Γ. Χατζής, ο πρώην Δ. Καζάς, ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ» Βασ. Τσέκος, καθώς γονείς και μικρά παιδιά.

Η Δημοτική Αρχή και το Ν.Π.Δ.Δ. θα συνεχίσουν να συμπράττουν με όλες τις δυνάμεις έτσι ώστε τα παιδιά του Κέντρου να συνεχίσουν την ενεργή συμμετοχή τους στα πολιτιστικά και κοινωνικά του τόπου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση