Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με 64 θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 64 θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Mε 64 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το Συμβούλιο Βόλου tην ερχόμενη Τετάρτη, 10 Ιουνίου στις 2.30 το μεσημέρι .

Στη αναμένεται να ληφθεί -μεταξύ άλλων- απόφαση δις και εκκίνησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τις “Υπηρεσίες εξειδικευμένου συμβούλου στην κατάρτιση ολοκληρωμένου προγράμματος προσέλκυσης επενδύσεων σε τοπικό επίπεδο και στην εφαρμογή ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας”, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 72.570 €.

Επίσης αναμένεται να εγκριθεί σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και του «Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας» και να εγκριθούν μελέτες και τρόποι εκτέλεσης των έργων συντήρηση δημοτικών σχολείων εκτός Βόλου και ς, προϋπολογισμού 60.000 € και βελτίωση των υφιστάμενων ποδηλατοδρόμων, προϋπολογισμού 35.000 €.

Το σώμα θα λάβει απόφαση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου και για την και απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων Δ.Ε. Βόλου, ς και ς.

Επιπλέον θα ληφθεί απόφαση για τη δι κι εκκίνηση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού του Δήμου Βόλου για το έτος 2015, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 57.174,95 ευρώ.

Παράλληλα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις συγκρότησης επιτροπών οριστικής παραλαβής έργων όπως για τον καθαρισμό αγροτικών – δασικών εκτάσεων (Πυροπροστασία), συντηρήσεις και κατασκευές οδών Δημοτικών Ενοτήτων, κατασκευή νέου χλοοτάπητα Γηπέδου ΕΑΚ Βόλου κ.ά. ενώ αναμένεται να αποφασιστεί η μετατροπή του Εκθεσιακού – Αθλητικού Κέντρου στην οδό Αθηνών σε Εκθεσιακό – Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Βόλου.

Τέλος αναμένεται να εγκριθούν αποφάσεις για στον κόμβο θέση «Αστέρια», καθώς και για την εκμίσθωση χώρου για τη Γιορτή Κρασιού και δημοτικών αγροτικών ακινήτων, μίσθωση χώρων για το και κοινοτικών καταστημάτων στον Άγιο Βλάσιο και τις Γλαφυρές, καθώς και για θέματα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ σχετικά με τη σύσταση τριμελούς επιτροπής για την επαναξιολόγηση επανεγγραφών και την αξιολόγηση των αιτήσεων για την εισαγωγή παιδιών και κριτήρια επιλογής αυτών για τους παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2015-2016 και σχετικά με τον καθορισμό της δυναμικότητας των παιδικών σταθμών της Δ/νσης Εκπαίδευσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση