Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Mαθητές καθάρισαν την παραλία της Νέας Αγχιάλου
Mαθητές καθάρισαν την παραλία της Νέας Αγχιάλου

Mαθητές καθάρισαν την παραλία της Νέας Αγχιάλου

Την της Νέας Αγχιάλου καθάρισαν σήμερα παιδιά από τα σχολεία της περιοχής και συγκεκριμένα από το Ευγένειο Σχολείο, Βαρνάλειο Σχολείο, υμνάσιο και Λύκειο της περιοχής, σε συνεργασία με τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Βόλου, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Βόλου  Αχ. Μπέος βρέθηκε από νωρίς στο σημείο μοιράζοντας στα παιδιά μπλουζάκια με το “Νικόλα” και το σύνθημα της Δημοτικής Αρχής “Αγαπώ την πόλη μου – Συμμετέχω”, γάντια και σακούλες για να καθαρίσουν την παραλία.

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά καθώς και τους καθηγητές και τους διευθυντές των σχολείων για την συμμετοχή τους και τους ζήτησε να κάνουν στην ζωή τους και την καθημερινότητα τους ακριβώς ότι γράφει και η μπλούζα τους. “Σας ευχαριστώ που σήμερα θα συμβάλλουμε όλοι μαζί, εμείς, τα παιδιά και τα συνεργεία του Δήμου, στο να καθαρίσουμε την παραλία της Νέας Αγχιάλου. Πρέπει να μάθετε να κάνετε αυτό που λέει και η μπλούζα σας, να αγαπάτε την πόλη σας και να συμμετέχετε. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι και αφορά άμεσα την παιδεία μας το να ξέρουμε ότι δεν κάνει να πετάμε τα μπουκάλια και τα σκουπίδια στην παραλία”, τόνισε ο Δήμαρχος και ολοκληρώνοντας ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα και καλή πρόοδο στα παιδιά προτρέποντας τα να είναι σωστοί άνθρωποι στην πάνω από όλα.

Στην συνέχεια ξεκίνησε ο καθαρισμός της παραλίας και συγκεκριμένα τα συνεργεία συγκέντρωναν σε μικρά βουναλάκια τα σκουπίδια και τα παιδιά τα μάζευαν στις σακούλες καθαρίζοντας όλο το μήκος της παραλίας.

Την προσπάθεια συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Δημ. ς με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού  εωργία Μποντού – Τοκαλή ενώ στην προσπάθεια συνέβαλλαν και οι αντιδήμαρχοι Αρ. Σαββάκης, Μίνα Καλογήρου, Θάνος Θεοδώρου, Δημ. Λιβογιάννης, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ  Ανδρ.Ζέρβας, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ Μιχ.  Καπουρνιώτης, οι  Γ. Πράττος, Βιολέτα , Στέφανος Κάλλης, Δέσποινα Κότογλου καθώς και μέλη του τοπικού συμβουλίου Νέας Αγχιάλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση