Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Την ντιπεριφερειάρχη Μγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν στο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, από την Κίνα και την Αμερική, συνοδευόμενοι από την πρόεδρο του Συλλόγου Διεθνών Μαθητικών Μορφωτικών Ανταλλαγών – ΕΛΛΑΣ (YFU-GREECE), Χαρά Φιλιππιτζή.

Οι βρέθηκαν στο Βόλο στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία κατανόησης και φιλία μεταξύ των λαών» και έχει να κάνει με τα προγράμματα μαθητικών ανταλλαγών. Στη διάρκεια της παραμονής τους στο Βόλο, οι 13 κινέζοι και Αμερικανοί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων επίσκεψη και γνωριμία με τοπικές επιχειρήσεις και τουριστικούς προορισμούς, γνωρίζοντας παράλληλα τα τοπικά , την ιστορία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της περιοχής.

Η αντι τους υποδέχθηκε στο της με θέρμη, τους παρείχε χρήσιμες πληροφορίες για την μυθολογία, την ιστορία και τον πολιτισμό του Νομού ς και των νησιών των Βορείων Σποράδων και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην περιοχή.

Τέλος η κ. Κολυνδρίνη έδωσε σε όλους τους μαθητές και τους συνοδούς ενημερωτικό υλικό και τοπικά .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση