Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Την αντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων Δωροθέα επισκέφθηκαν στο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, μαθητές από την Κίνα και την Αμερική, συνοδευόμενοι από την πρόεδρο του Συλλόγου Διεθνών Μαθητικών Μορφωτικών Ανταλλαγών – ΕΛ (YFU-GREECE), Χαρά Φιλιππιτζή.

Οι μαθητές βρέθηκαν στο Βόλο στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία κατανόησης και φιλία μεταξύ των λαών» και έχει να κάνει με τα προγράμματα μαθητικών ανταλλαγών. Στη διάρκεια της παραμονής τους στο Βόλο, οι 13 κινέζοι και Αμερικανοί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων επίσκεψη και γνωριμία με τοπικές και τουριστικούς προορισμούς, γνωρίζοντας παράλληλα τα τοπικά προϊόντα, την , την κουλτούρα και τον πολιτισμό της περιοχής.

Η αντιπεριφερειάρχης τους υποδέχθηκε στο γραφείο της με θέρμη, τους παρείχε χρήσιμες πληροφορίες για την μυθολογία, την και τον πολιτισμό του Νομού ς και των νησιών των Βορείων Σποράδων και τους ευχήθηκε καλή στην περιοχή.

Τέλος η κ. έδωσε σε όλους τους μαθητές και τους συνοδούς ενημερωτικό υλικό και τοπικά προϊόντα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση