Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Μαθητές από την Κίνα και την Αμερική στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, μαθητές από την Κίνα και την Αμερική, συνοδευόμενοι από την πρόεδρο του Συλλόγου Διεθνών Μαθητικών Μορφωτικών Ανταλλαγών – ΕΛΛΑΣ (YFU-GREECE), Χαρά Φιλιππιτζή.

Οι μαθητές βρέθηκαν στο Βόλο στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία κατανόησης και φιλία μεταξύ των λαών» και έχει να κάνει με τα προγράμματα μαθητικών ανταλλαγών. Στη διάρκεια της παραμονής τους στο Βόλο, οι 13 κινέζοι και Αμερικανοί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων επίσκεψη και γνωριμία με τοπικές επιχειρήσεις και τουριστικούς προορισμούς, γνωρίζοντας παράλληλα τα τοπικά προϊόντα, την ιστορία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της περιοχής.

Η αντιπεριφερειάρχης τους υποδέχθηκε στο γραφείο της με θέρμη, τους παρείχε χρήσιμες πληροφορίες για την μυθολογία, την ιστορία και τον πολιτισμό του Νομού Μαγνησίας και των νησιών των Βορείων Σποράδων και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην περιοχή.

Τέλος η κ. Κολυνδρίνη έδωσε σε όλους τους μαθητές και τους συνοδούς ενημερωτικό υλικό και τοπικά προϊόντα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επικράτρησαν επί του Απολλώνειου Λάρισας οι βολεϊμπολίστριες του Γ.Σ. Βόλου - https://t.co/tlSbNlsxEk -

  • Ενισχύθηκαν σημαντικά οι Σκακιστικοί Σύλλογοι της Θεσσαλίας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο… - https://t.co/gcumzWCz7s -

  • Τρόποι συνέργειας Δήμου Σκιάθου-Επιμελητηρίου Μαγνησίας - https://t.co/6WGt1jUDtp -

"Αλιεύοντας" την είδηση