Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ματαίωση εκδήλωσης της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας
Ματαίωση εκδήλωσης της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Ματαίωση εκδήλωσης της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση της Ένωσης,  στο ξενοδοχείο Ξενία, στο Βόλο. Πρόθεση της Ένωσης ήταν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Η ανακοίνωση των μέτρων στήριξης της κυβέρνησης για επιχειρήσεις και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την εξάπλωση της νόσου, υποχρεώνει τους ξενοδόχους  να υπακούσουν και να αναβάλλουν την εκδήλωση.

Ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή μέριμνα  είναι  να αγωνιστούν προκειμένου να βρούν λύση στην αύξηση του προβλήματος, που δημιουργήθηκε με την απαγόρευση των συνεδρίων και σχολικών εκδρομών.

Η Ένωση Ξενοδόχων με χθεσινές διαβουλεύσεις έχει ζητήσει τα μέτρα να ισχύσουν για όλη την επικράτεια και συγκεκριμένα αναστολή της πληρωμής του ΦΠΑ, των εργοδοτικών εισφορών, των ρυθμίσεων στη ΣΔΟΕ και στα ασφαλιστικά ταμεία, των δόσεων στις τράπεζες και να βρεθεί μια λύση για το θέμα των εργαζομένων.

Ως προς το μέτρο αντιμετώπισης όμως προτείνεται και πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι θα πρέπει να κρατήσουν μια σταθερή τιμολογιακή πολιτική.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεταλλάσσεται ο ιός και γίνεται πιο μεταδοτικός - https://t.co/dwJQCQzNHT -

  • Τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού στις 6 μ.μ. - https://t.co/QPvQY6fjdv -

  • Τρεις συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική – Έρευνα για την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (εικόνες) - https://t.co/hFPAyoKDwa -

"Αλιεύοντας" την είδηση