Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ματαιώνονται λόγω κορωναϊού οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Βόλο, Αλμυρό και Ρήγα Φεραίο
Ματαιώνονται λόγω κορωναϊού οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Βόλο, Αλμυρό και Ρήγα Φεραίο

Ματαιώνονται λόγω κορωναϊού οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Βόλο, Αλμυρό και Ρήγα Φεραίο

Ακυρώνονται όλες οι στους Δήμους Βόλου, Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου μετά  την κοινή υπουργική των Υπουργείων Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών για τον  περιορισμό της εξάπλωσης του κορωναϊού.

 

Στο Βόλο

Μετά  την κοινή υπουργική των Υπουργείων Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, που υπακούει στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του

πληθυσμού και του περιορισμού της εξάπλωσης του κορωναϊού, με απόφαση του δημάρχου Βόλου, Αχ.  Μπέου ματαιώνονται  όλες οι προγραμματισμένες του Δήμου Βόλου για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

Η απόφαση αυτή συνιστά ένα καθαρά προληπτικό μέτρο και δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως στοιχείο που επιτρέπει την επικράτηση πανικού.

Επ’ ευκαιρία συνιστάται σε όλους τους πολίτες να συμπεριφέρονται με σύνεση και ψυχραιμία, τηρώντας όλα τα προτεινόμενα από τους ειδικούς μέτρα προσωπικής υγιεινής αλλά και δημόσιας συμπεριφοράς.

Ο Δήμος Βόλου με τις του θα συμβάλλει, κατά το μέτρο των δυνάμεών του,  όπου και όπως του ζητηθεί για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Στον  Αλμυρό

Μετά τη σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας που υπακούει στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού και του περιορισμού της εξάπλωσης του κορωναϊού, ο ματαιώνει όλες τις προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις του για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

 

Στον Δήμο

Μετά την κοινή απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών καθώς επίσης και στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού ματαιώνουμε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και της Καθαρής Δευτέρας σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση