Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Λύση I. Κεφαλογιάννη για το λεωφορείο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς
Λύση I. Κεφαλογιάννη για το λεωφορείο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς

Λύση I. Κεφαλογιάννη για το λεωφορείο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς

Mετά από συνεργασία με τη και δρομολόγηση του έργου διάνοιξης οδών στους οικισμούς Άνω Γατζέας και Αγίας Τριάδας

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Κοινωνικών Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε, σήμερα, Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, η Βουλευτής Ν. προκειμένου να τον ενημερώσει, μεταξύ άλλων θεμάτων αρμοδιότητάς του, για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα που αφορά στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς.

Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη για την αναγκαιότητα επιτάχυνσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών της έκδοσης κατ’ εξαίρεσιν έγκρισης απόφασης της άδειας , του αριθμού πινακίδων και της ταξινόμησης ενός σχολικού λεωφορείου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη των του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς .

Το ειδικά διαμορφωμένο σχολικό λεωφορείο, το οποίο αποκτήθηκε μετά από του Ομίλου «ΗΡΑΚΛΗΣ», σε συνέχεια των παραπάνω ενεργειών, θα πρέπει να μεταβιβασθεί στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου προκειμένου να καταστεί λειτουργικό.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος από τη σοβαρότητα του αιτήματος, υποσχέθηκε ότι θα δώσει οριστική λύση με την υπογραφή του το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Ακόμη, η κ. Μακρή τόνισε στον κ. Κεφαλογιάννη τη σημασία του έργου της διάνοιξης οδών στους οικισμούς Άνω Γατζέας και Αγίας Τριάδας της του Δήμου Νοτίου Πηλίου από την .Ε. Το συγκεκριμένο έργο θα επιτρέψει μελλοντικά τη διασύνδεση με το επαρχιακό και οδικό δίκτυο των οδών, την ευκολότερη μεταξύ των οικισμών ενώ θα σταματήσει να εκτελείται το οδικό έργο μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής, γεγονός που παραβιάζει κάθε κανονισμό.

Ο υφυπουργός δεσμεύθηκε να εξετάσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες το συγκεκριμένο αίτημα προς τη θετική κατεύθυνση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση προέδρου ΟΛΒ ΑΕ με αντιπροσωπεία του #ΣΙΤΕΣΑΠ #ΣΙΤΕΣΑΠ - https://t.co/5WlFr2upTK -

  • Σε τροχιά ολοκλήρωσης η ηλεκτρική διασύνδεση της Σκιάθου #ηλεκτρικήδιασύνδεση #Σκιάθος - https://t.co/ErBqLBSSMX -

  • Ξεκινά η Ενισχυτική Διδασκαλία στη Γ' Λυκείου #ενισχυτικήδιδασκαλία - https://t.co/QErpFMbHU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση