Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Λύση I. Κεφαλογιάννη για το λεωφορείο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς
Λύση I. Κεφαλογιάννη για το λεωφορείο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς

Λύση I. Κεφαλογιάννη για το λεωφορείο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς

Mετά από με τη Ζέττα Μ. Μακρή και δρομολόγηση του έργου διάνοιξης οδών στους οικισμούς Άνω Γατζέας και Αγίας Τριάδας

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Κοινωνικών Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε, σήμερα, Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, η Βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή προκειμένου να τον ενημερώσει, μεταξύ άλλων θεμάτων αρμοδιότητάς του, για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα που αφορά στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς.

Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη για την αναγκαιότητα επιτάχυνσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών της έκδοσης κατ' εξαίρεσιν έγκρισης ς της ς , του αριθμού πινακίδων και της ταξινόμησης ενός σχολικού υ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη μετακίνηση των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς Μαγνησίας.

Το ειδικά διαμορφωμένο σχολικό , το οποίο αποκτήθηκε μετά από δωρεά του Ομίλου «ΗΡΑΚΛΗΣ», σε συνέχεια των παραπάνω ενεργειών, θα πρέπει να μεταβιβασθεί στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου προκειμένου να καταστεί λειτουργικό.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος από τη σοβαρότητα του αιτήματος, υποσχέθηκε ότι θα δώσει οριστική λύση με την υπογραφή του το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Ακόμη, η κ. Μακρή τόνισε στον κ. Κεφαλογιάννη τη σημασία του έργου της διάνοιξης οδών στους οικισμούς Άνω Γατζέας και Αγίας Τριάδας της του Δήμου Νοτίου Πηλίου από την ΕΡΓ Α.Ε. Το συγκεκριμένο έργο θα επιτρέψει μελλοντικά τη διασύνδεση με το επαρχιακό και των οδών, την ευκολότερη μετακίνηση μεταξύ των οικισμών ενώ θα σταματήσει να εκτελείται το οδικό έργο μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής, γεγονός που παραβιάζει κάθε κανονισμό.

Ο υφυπουργός δεσμεύθηκε να εξετάσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες το συγκεκριμένο αίτημα προς τη θετική κατεύθυνση.

"Αλιεύοντας" την είδηση