Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Λίγος κόσμος στην παραλία κατά της λιτότητας
Λίγος κόσμος στην παραλία κατά της λιτότητας

Λίγος κόσμος στην παραλία κατά της λιτότητας

Λίγος κόσμος συγκεντρώθηκε σήμερα το απόγευμα στην του Βόλου, λόγω της απογευματινής ς και κυρίως στελέχη του και άλλων συλλογικοτήτων που αντιτάσσονται στη λιτότητα και να ζητούν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να μην υποκύψει στα αιτήματα των δανειστών για νέα μέτρα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και εκπρόσωπος του ΞΕΚΙΝΗΜΑ , τόνισε ότι οι δανειστές δεν έχουν καμία πρόθεση να κάνουν οποιαδήποτε παραχώρηση και απαιτούν την υποταγή του λαού και της κυβέρνησης, με στόχο να συνεχιστεί η της λιτότητας και της φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού και των εργαζομένων, κάτι που δεν δέχεται η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

Ο ίδιος είπε ότι η δίνει μήνυμα προς τους δανειστές ότι “δεν πρόκειται να δεχτούμε αυτά που ζητούν” και προς την κυβέρνηση ότι “δεν δεχόμαστε καμία υποχώρηση σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και τις υπο για λήψη φιλολαϊκών μέτρων”.

Μάλιστα το ΞΕΚΙΝΗΜΑ θέτει θέμα για διαδικασία ρήξης, με έξοδο από το Ευρώ, διότι είναι η μόνη προοπτική, που δεν αντιστοιχεί στην «κόλαση και τα βράχια» και μπορεί να δώσει προοπτική στον Ελληνικό λαό και να συσπειρώσει τους λαούς και τους εργαζόμε όλης της Ευρώπης.

Το μέλος της Γραμματείας του ΜΕΤΑ Μαγνησίας Γιάννης Κάιρας, τόνισε ότι η , παρά τις δυσμενείς συνθήκες έγινε, ενάντια στη συμφωνία που επιδιώκουν οι εταίροι – δανειστές – τοκογλύφοι, που ζητούν ξεπούλημα των θέσεών μας.

Ο ίδιος είπε ότι η Ελληνική κυβέρνηση έκανε αρκετές υποχωρήσεις σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της στο 16σέλιδο υπόμνημα, ενώ το ΜΕΤΑ ζητά να μη γίνει βήμα πίσω γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα που θα επιβάλλουν οι Ευρωπαίοι εταίροι.

Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Συμβούλιο Βόλου Μαργαρίτης Πατσιαντάς και σύμβουλοι της παράταξή του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση