Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » «Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας
«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε στο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας προχωρά η . Συγκεκριμένα ο Κώστας έδωσε την δημοπράτησης του έργου «Καθαρισμός ερεισμάτων – κοπή χόρτων χρήση έτους » προϋπολογισμού 100.000,00 € με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Χρήσιμο έργο για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, το χαρακτήρισε ο και σημείωσε την καθημερινή δουλειά που γίνεται από τις Υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Οι εργασίες είναι ο καθαρισμός από την βλάστηση (αποψίλωση, κλάδεμα), που βρίσκεται στις τάφρους, τα πρανή και τα ερείσματα των οδών , η συλλογή των προϊόντων καθαρισμού.

Πρόκειται να καθαριστούν οι διαχωριστικές νησίδες, ερείσματα οδικών αξόνων, πρανή από την αυτοφυή βλάστηση και όλων των σκουπιδιών .

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί κλάδεμα αναπτυγμένων θάμνων τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό δίκτυο, καθώς σε πολλά των δικτύων τα κλαδιά των δένδρων και των θάμνων εισέρχονται εντός του οδοστρώματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση