Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / «Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της ΠΕΜΣ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της ΠΕΜΣ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της ΠΕΜΣ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας προγραμματίζει η . Συγκεκριμένα ο Κώστας Αγοραστός ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης του έργου «Κοπή χόρτων χρήση έτους 2019-2020» προϋπολογισμού 400.000,00 € με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

«Χρήσιμο έργο για την ασφαλή των ανθρώπινων κοινοτήτων», το χαρακτήρισε ο και σημείωσε την καθημερινή δουλειά που γίνεται από τις Υπηρεσίες τις για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Οι αφορούν τον ετήσιο καθαρισμό εκατέρωθεν του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. από αυτοφυή βλάστηση κλαδιά δένδρων και θάμνων.

Οι είναι ο από την βλάστηση (αποψίλωση, κλάδεμα), που βρίσκεται στις τάφρους, τα πρανή και τα ερείσματα των οδών , η συλλογή των προϊόντων καθαρισμού.

Πρόκειται να καθαριστούν οι διαχωριστικές νησίδες, ερείσματα οδικών αξόνων, πρανή από την αυτοφυή βλάστηση και όλων των σκουπιδιών . Επίσης, θα πραγματοποιηθεί κλάδεμα αναπτυγμένων θάμνων τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό δίκτυο, καθώς σε πολλά τμήματα των δικτύων τα κλαδιά των δένδρων και των θάμνων εισέρχονται εντός του οδοστρώματος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση