Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / «Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της ΠΕΜΣ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της ΠΕΜΣ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της ΠΕΜΣ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παρεμβάσεις στο της Περιφερειακής Ενότητας προγραμματίζει η Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης του έργου «Κοπή χόρτων χρήση έτους 2019-2020» προϋπολογισμού 400.000,00 € με πόρους από το .

«Χρήσιμο έργο για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων», το χαρακτήρισε ο και σημείωσε την καθημερινή δουλειά που γίνεται από τις Υπηρεσίες τις για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Οι εργασίες αφορούν τον ετήσιο καθαρισμό εκατέρωθεν του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. από αυτοφυή βλάστηση κλαδιά δένδρων και θάμνων.

Οι εργασίες είναι ο από την βλάστηση (αποψίλωση, κλάδεμα), που βρίσκεται στις τάφρους, τα πρανή και τα ερείσματα των οδών , η συλλογή των προϊόντων καθαρισμού.

Πρόκειται να καθαριστούν οι διαχωριστικές νησίδες, ερείσματα οδικών αξόνων, πρανή από την αυτοφυή βλάστηση και όλων των σκουπιδιών . Επίσης, θα πραγματοποιηθεί κλάδεμα αναπτυγμένων θάμνων τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό δίκτυο, καθώς σε πολλά τμήματα των δικτύων τα κλαδιά των δένδρων και των θάμνων εισέρχονται εντός του οδοστρώματος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας - https://t.co/0KtHw1VP9x -

  • Περιβαλλοντικό πιστοποιητικό για την ΟΛΒ Α.Ε. - https://t.co/5fK9B4xU8c -

  • Διαδικτυακή ημερίδα για το «Ηλεκτρονικό Έγκλημα-Ηλεκτρονική Απάτη» - https://t.co/OK1JmmTrem -

"Αλιεύοντας" την είδηση