Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Λεκτικός “πόλεμος” Μάκη Μπαλλή -δημοτικής αρχής Βόλου
Λεκτικός “πόλεμος” Μάκη Μπαλλή -δημοτικής αρχής Βόλου

Λεκτικός “πόλεμος” Μάκη Μπαλλή -δημοτικής αρχής Βόλου

“Πολλοί και πολλές στις δύσκολες και κρίσιμες τούτες ώρες για την πατρίδα και την πόλη μας προσπαθούν να κρυφτούν και να αποποιηθούν των ευθυνών τους, όπως αυτές απορρέουν από τις διάφορες θέσεις ευθύνης που κατέχουν, αποδεικνυόμενοι μικροί και θλιβεροί…” Τα παραπάνω αναφέρονται από τη κατά του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλλή, με αφορμή δηλώσεις του για τη δημιουργία στο Βόλο.

Στην ανακοίνωση τονίζεται: “Κορυφαίος όλων, δυστυχώς, ο γνωστός του ΣΥΡΙΖΑ, με τα εκλογικά τζακ ποτ, , που τόλμησε να υπαινιχθεί σε δηλώσεις του γνώση, άρα και αποδοχή, από το Δήμο Βόλου, των ερασιτεχνικών και επικίνδυνων σχεδιασμών για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής προσφύγων στο Βόλο.

Τον προκαλούμε δημόσια να κατονομάσει ποιο κυβερνητικό στέλεχος και πότε συνομίλησε με στέλεχος της Δημοτικής Αρχής, ενημέρωσε για τις προθέσεις του και απέσπασε την αρχική έστω αποδοχή από πλευράς Δήμου. Αν δεν το κάνει θα επιβεβαιώσει απλώς όλους όσοι πιστεύουν, και πλέον με βάσιμα στοιχεία, ότι δεν είναι παρά ένα απλό ενεργούμενο του προϊσταμένου του Πουλάκη, και εξοφλεί γραμμ συκοφαντώντας τη Δημοτική Αρχή και υπονομεύοντας το της. Τόσο απλά.”

Ο

Από τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλλή, έγινε η ακόλουθη δήλωση:”Η χρήση του ονόματός μου προφανώς αναφέρεται σε δηλώσεις που έκανα σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή στην κρατική ΕΡΑ.

Καλώ τους πάντες πριν βγάλουν οποιοδήποτε εύκολο συμπέρασμα να ακούσουν προσεκτικά τι δήλωσα.

Είπα καθαρά, ότι η πληροφόρησή μου ήταν ό,τι διάβασα στα ρεπορτάζ του τοπικού τύπου. Κατά τα άλλα ούτε οι εκφράσεις χαμαιτυπείου με πτοούν ούτε οι κρυφές απειλές των εκπροσώπων κόσμων -στους οποίους δεν συνηθίζω να κινούμαι- με φοβίζουν.

Πριν οτιδήποτε άλλο όσοι θέλουν να θεωρούν ότι εκπροσωπούν και κοινωνία καλό θα είναι να σκεφθούν ότι πρέπει να αναλάβουν και κάποιες ευθύνες στις ιδιαίτερα κρίσιμες αυτές στιγμές. Κατά τα άλλα όποια συνέχεια θέλουν και όπου θέλουν”.

Ανταπάντηση Δήμου Βόλου

“Συντομότερα απ' ότι περιμέναμε ήρθε η πολιτική «κωλοτούμπα» από τον ειδικό του είδους Μάκη Μπαλλή, που υποχρεώθηκε να μαζέψει τα όσα έλεγε σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, αποδίδοντας τα τώρα σε αναφορές και δημοσιεύματα πρώην συναδέλφων του.

Οσον αφορά τα περί κρυφών απειλών, φόβου και παράλληλων κόσμων, δυστυχώς δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να τον βοηθήσουμε. Ας απευθυνθεί σε ειδικό. Σε κάθε περίπτωση τον ενημερώνουμε ότι ο φοβάται περισσότερο από την παρουσία των Μπαλλήδων και των ομοίων του στην , απ' οτιδήποτε άλλο.

Η μόνη απειλή που μπορεί να αισθάνεται είναι από τις δικές του συμπεριφορές και πρακτικές, που σύντομα θα τον οδηγήσουν εκτός ενεργούς πολιτικής. Βλέπετε το τζακ ποτ της εκλογής δύσκολα πέφτει σε κάποιον για δεύτερη φορά…”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση