Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Λάβροι κατά βουλευτών Μαγνησίας ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων
Λάβροι κατά βουλευτών Μαγνησίας ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων

Λάβροι κατά βουλευτών Μαγνησίας ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων

Λάβροι κατά των βουλευτών Μαγνησίας εμφανίστηκαν εκ νέου σήμερα οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων της Μαγνησίας που συγκεντρώθηκαν στο ΕΚΒ . Οι ίδιοι καλούνται να διπλοπληρώσουν τα ταξινόμησης, ενώ παρά τις διαβεβαιώσεις λύση δεν δόθηκε.

Έτσι, οι 3.600 περίπου ιδιοκτήτες Ι.Χ.Ε. καλούνται να πληρώσουν για Ι.Χ.Ε. οχήματα που αγόρασαν την περίοδο 2000 μέχρι και 2001 τέλη ταξινόμησης, από 80 έως 300 ευρώ μετά από ειδοποιητήρια που λαμβάνουν από την Εφορία. 

Ο Ιωαν. Μαστρογιάννης, που ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενεργοποιήσει βολιώτες, δήλωσε: “Όταν ξεκίνησε πριν από πέντε μήνες η περιπέτειά μας, η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να απευθυνθούμε σε δικηγόρους για να δούμε πως θα παλέψουμε νομικά.  Το επόμενο βήμα ήταν να λυθεί το θέμα πολιτικά.  Γι’ αυτό και απευθυνθήκαμε στους τοπικούς βουλευτές και αναδείξαμε το πρόβλημα.  Δυστυχώς περάσαν πέντε μήνες και πριν από δύο ημέρες από τις υπηρεσίες στην Αθήνα, ενημερωθήκαμε ότι  δεν μπορούν να καλύψουν τα ποσά και μας είπαν να πάμε στην να πληρώσουμε και να διεκδικήσουμε από τους υπαλλήλους τα χρήματα που καταχράστηκαν ”.

Ο κ. Μαστρογιάννης τόνισε: “Ρίχνουμε όλες τις ευθύνες και στους έξι στους πολιτικούς. Θα έπρεπε και οι έξι να ενώσουν τις δυνάμεις του και να παλέψουν πρόβλημα που αφορά σε 4.000 άτομα. Δυστυχώς για την περιοχή του Βόλου, φταίμε εμείς που δεν ξέρουμε ποιον στέλνουμε στη Βουλή. Θα μας βρούν μπροστά τους. Μας κορόιδευαν και τώρα μας λένε να πάμε να πληρώσουμε στην Εφορία”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση