Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κατάσχεση και πρόστιμα στη Λαϊκή αγορά ένδυσης -υπόδησης
Κατάσχεση και πρόστιμα στη Λαϊκή αγορά ένδυσης -υπόδησης

Κατάσχεση και πρόστιμα στη Λαϊκή αγορά ένδυσης -υπόδησης

Μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ..Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (), πραγματοποίησαν ελέγχους στις 22-1-2016 σε ειδών ένδυσης και υπόδησης του Δήμου , αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε μία περίπτωση, το Κλιμάκιο Ελέγχου διενήργησε – καταστροφή διαφόρων ετοίμων ενδυμάτων, ανδρικών και γυναικείων, με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία. Τα έτοιμα ενδύματα είχαν εγκαταλειφθεί από τον/την κάτοχό τους εντός του χώρου διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς.

Τα κατασχεθέντα , αφού πρώτα χρωματίστηκαν με ανεξίτηλο σπρέι, καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε , το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου και συνέδραμε το κλιμάκιο καθ΄ όλη τη διάρκεια των εν λόγω ελέγχων.

Τέλος και σε τρεις περιπτώσεις το Κλιμάκιο Ελέγχου επέβαλε επί τόπου, με σχετικές Εκθέσεις Βεβαίωσης Παράβασης, συνολικά διοικητικά ύψους 1.500 € σε επαγγελματίες πωλητές (500 € στον καθένα), για αυθαίρετη αλλαγή χώρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση