Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρουσίαση ψηφοδελτίου της ΛΑΕΝ Μαγνησίας

Παρουσίαση ψηφοδελτίου της ΛΑΕΝ Μαγνησίας

Το ψηφοδέλτιο Αγώνα, Αντίστασης και Νίκης της Λαϊκής Ενότητας θα παρουσιαστεί στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών ς,Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (Δημητριάδος 261-πολυκατοικία “Θέτις”) την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ σε ευρείας αποδοχής και ιδιαίτερου ενθουσιασμού από την πλευρά των πολιτών ξεκίνησαν οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας. Την Τρίτη 8/9 πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη Ν. Ιωνία, ενώ την Τετάρτη 9/9 είναι προγραμματισμένη περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Ενότητας το πρωί στην Αγριά και το απόγευμα σε -Ριζόμυλο-Στεφανοβίκειο και Αγιο Γεώργιο.
Ιδιαίτερα στις αγροτικές αυτές περιοχές, ο κόσμος είναι ανάστατος από τα καταστροφικά για την μέτρα του τρίτου Μνημονίου.

Η προκαταβολή 50% (από 27,5%) του φόρου εισοδήματος και 100% από 1/1/2017 (καθώς εξομοιώνονται με τους ελεύθερους επαγγελματίες), η αύξηση του ΦΠΑ σε όλα τα αγροτικά εφόδια (λιπάσματα, φυτο, σπόροι, ζωοτροφές) από 13% σε 23%, η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ των αγροτικών επιδοτήσεων (με του νόμου ), η της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για όλους τους αγρότες, είναι μέτρα που θα οδηγήσουν στην καταστροφή την μικρή και την μεσαία και θα επιφέρουν βαρύ πλήγμα στην πρωτογενή παραγωγή που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας για να σταθεί στα πόδια της μετά από τόσα χρόνια εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών που ρημάζουν τον τόπο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση